ШОК!!! НАПУСНАЛИЯ ЦВЕТЕЛИН СЕ КРИЕ КАТО МИШКА!!!! БОБИ ГРЕБЕЦА СЕ КАНИ ДА ГО БИЕ…

file53475
Това едва ли учудва зрителите на Биг Брадър. След агресивното и арогантно поведение на Цветелин към Никита в шоуто, гаджето на мацката Борислав (който също е бил участник в формата преди) , е категоричен:Ще го бия, реших.

Зрителите на риалити формата станаха свидетели на това как Цецо си позволи да сипе жлъч и обидни квалификации срещу екстравагантната Никита, което очевидно е преляло чаша на търпението на приятелят й Боби.
Как ми дигна кръвното сега! Щом я плюе – това преля вече, пак ще има бити след Брадара, изригна Ръгбиста (прякор, който Борислав си спечели след участието му в предаването).
И докато снощната свада между жените, която завърши само със посинено коляно и 2 изгонени , ако Боби се срещне с Цецо , едва ли втория ще се размине толкова леко – все пак , колкото и да се мисли за мъжкар и силен Цветелин , на всички е ясно какви размери има Боби.

В социалните мрежи доста хора застанаха зад решението му и го подкрепиха, но имаше и такива, които го призоваха да не пада на нивото на Цецо. Други пък го упрекнаха, че стои безучастно и наблюдава как унижават любимата му в Къщата на Големия брат.
file53478
Безучастен? Аз не съм паун, че да се перча пред женските. За всичко си има време и място – той това е пропуснал да разбере, защото е зает да е мъжкар, а издуха супата от една жена. Моята намеса дори се обезсмисля, тези птици се крият, когато обикаля хищник около тях – нали го знаете, категоричен бе Боби.

Боби и Никита са заедно от повече от две години.

Ако тази статия ти харесва , не забравяй да я споделиш с приятелите си в Фейсбук!

Коментирай
error: Content is protected !!