ЕКСКЛУЗИВНО!!! – Ирена и Силвия от “Биг Брадър” са в неизвестност !!! ВРЪЩАТ ГИ В КЪЩАТА???

ЕКСКЛУЗИВНО!!! – Ирена и Силвия от “Биг Брадър” са в неизвестност !!! ВРЪЩАТ ГИ В КЪЩАТА???

Участничките в „Биг Брадър 2015“ Силвия Юрукова и Ирена Петрова са в неизвестност от снощи, след като бяха изгонени от шоуто заради побой, пише hotarena.net. Източник разкрива, че след като е разбрал, при това от ефира, че топлес моделката е дисквалифицирана, решава да отиде до Нови Хан, за да я прибере. Там се е сблъскал със служителка от екипа, която отказала да даде каквато и да е информация за Силвия.
Близкият на Силивя непрекъснато проверявал дали Юрукова ще включи телефона си, за да получи някакви вести от нея, но и това не се е случило. Днес положението е същото. Дори майката и братът на брюнетката нямат никакви сведения за роднината си. Опитват да се свържат с екипа, но все още стоят без отговор, като дори не си вдигат телефоните.

3a_hi3dyy

Единствената логична причина за случващото се, би била тази, че продуцентите са решили да дадат шанс на Ирена и Силвия да се върнат обратно при останалите съквартиранти. Вероятно в момента се мисли какво наказание да получат, но да продължат в надпреварата или пък ще имат мисия, от която ще зависи оставането им в „Биг Брадър“. Това, разбира се, са само догатки… Докато истината не излезе наяве.

de52d26b08c2d36531044b339d5a8c13

Снощи в „Биг Брадър“ бяха излъчени кадри, в които двете жени си спретнаха адски грозен скандал. Първоначално разпрата започна само със словесни пререкания, под въздействието на алкохола, премина в расистки обиди, преля се във физическа саморазправа и завърши със заплахи за убийство. Наложи се в Къщата да влезе охрана и част от екипа, за да разтърват яростните девойки. Биг Брадър реши да дисквалифицира двете участнички, тъй като по регламент физическото насилие е забранено.

Източник: dnesplus.bg

Коментирай
error: Content is protected !!