ШОК : ДВАМА ПИЯНИ БЕЖАНЦИ НАСИЛИХА УЧЕНИЧКА!!! ДОКОГА ЕВРОПА ЩЕ ТЪРПИ ????

1

Недалеч от центъра за прием на бежанци в град Хейнола, Финландия – двама пияни мъже нападнали непълнолетна ученичка. Полицията не съобщава от коя страна са родом бежанците за да се избегнат протести на местните жители. Първоначално мъжете удряли момичето , а след това се опитали да я изнасилят. Веднага след инцидента жертвата е хостапилизирана в местна болница.

На територията на въпросния център живеят бежанцу от Афганистан , Пакистан , Сирия , Либия. Сред тях има много млади мъже , които заявяват , че им е скучно по цял ден , въпреки че ги хранят безплатно и им дават джобни пари. Те разказват , че работа за тях няма и няма какво да правят. Смятат , че местните жени имат интерес към тях защото са по интересни от собствените им мъже.

Друг бежанец разказва, че местните мъже са страхливи и дори не се бият ако ги бутнеш на улицата.

Началникът на канцеларията на финландската полиция Пяйви Нерг заяви, че това далеч не са единични случаи на нападения.

Сексуалните престъпления на мигрантите вече предизвикаха скандал и провокации от страна на друг финландски град – Кемпеле.
Бежанците бяха замеряни с камъни и коктейли Молотов след като група подрастващи – мигранти от Афганистан жестоко изнасилили 12-годишно момиче.

Освен това, веднага след това, на следващия ден в югозападната част на страната била изнасилена също и 14-годишна ученичка. Престъпникът бил задържан. Той се оказал 19-годишен иракски юноша, преживяващ във Финландия със статут на желаещ убежище.

Коментирай
error: Content is protected !!