Сензация: Виж коя звезда ще бъде голямата изненада на Биг Брадър Ол Старс! (влиза в Къщата ден по-късно)

big_brother

Участниците в предстоящия Биг Брадър Ол Старс са ясни отдавна, както и хонорарите им – но от предаването явно подготвят нова изненада с която да приковат вниманието на зрителите.

Само броени дни след финала на Вип Брадър, по Нова телевизия ще стартира новият сезон на Биг Брадър Ол Старс. Той обещава да е един от най-скандалните до момента и дори се очакват ръкопашни схватки, тъй като под един покрив ще трябва да съжителстват омразните един на друг Евгени Минчев и Ваня Червенкова, които са широко известни с хапливия си език. Определено схватката между тях ще е основна и от предаването очакват дори да се оформят 2 лагера обединени около тях.

Кроткият Къци Вапцаров също влиза в къщата , за да видят зрителите дали отново ще бъде дразнител номер едно в най-известната къща.

За десерт обаче продуцентите оставиха най-важното, а именно голямата изненада според тях – звездата, която ще прекрачи прага на Къщата ден по-късно и ще внесе страхотен колорит. Този път обаче, това няма да е жена, а мъж – в лицето на чаровника Део, който също е много харесван от публиката заради благият си характер.

Део грабна голямата победа в шоуто преди шест години, когато участваше в третия сезон на Вип Брадър. Безспорно той знае как да се държи, за да бъде интересен на зрителите до последно и екипът залага точно на това. Очаква се от него да забавлява всички с шеги и да повдигне настроението на всички останали.

Отсега обаче има и подозрения, че публиката няма да възприеме Део като супер изненадата и черешката на тортата в Биг Брадър Ол Старс, тъй като знаем, че в днешно време красивите жени се котират много повече и събират доста повече внимание. Също така скандалите също са генератор на зрителски интерес , а не толкова шегите и закачките между съквартирантите.

Трябва да се отбележи , че в предаването не влизат , кой знае какви красавици . Нито Ваня Червенкова, нито Соня Колтуклиева, Мариана Попова или певицата Йоко могат да минат топ красавици. Единствена Десислава може да претендира за що-годе подобна слава, но отдавна вече позалязла.

„Като няма красиви мацки, поне Део да разсмива хората и да пази Евгени Минчев от шамарите на Червенкова“, подхвърлят запознати с шоуто.

Коментирай
error: Content is protected !!