Семейство влиза в зоомагазин. Искат да си купят папагал. Бил останал само един папагал (Супер Виц)

Семейство влиза в зоомагазин. Искат да си купят папагал. Бил останал само един папагал и собственикът на магазина го бил забутал в най-далечния ъгъл. Мъжът и жената попитали: – Защо сте го сложили там папагала? Никой ли не го иска? – Никой – отговорил продавачът. – И защо? – Ами защото досега винаги е живял в един публичен дом. – Нищо. Ние ще го вземем – казали мъжът и жената. Купили папагала и го занесли вкъщи. Дъщеря им взела клетката, сложила я в хола и махнала покривалото. В този миг папагалът видял дъщерята и в еуфория се разкрещял: – Опа! Опа! Гледам имаме нови девойки. Като чула виковете на папагала, в стаята притичала майката. Папагалът я видял: – Маа му стара! И Мадам се е променила. В стаята влязъл и бащата. – Опа-а-а! За сметка на това пък клиентите са си същите. Здрасти, Мишо!

🙂 🙂 🙂

Маршрутка. Внезапно отнякъде се чува блеене на коза. Народът започва да се оглежда. Звукът се повтаря. След това пак. Една девойка рови в чантата си. Накрая намира мобилния и отговаря: – Да, зайче!

🙂 🙂 🙂

Тъмна нощ. Селска къща. На вратата се тропа:
– Искате ли дърва?
– Не, благодаря!
На сутринта дървата под навеса ги нямаше…

🙂 🙂 🙂

На брега на язовира в края на село Добротица е седнал стар рибар. Чака търпеливо, вперил очи във водата. Пред него – маса,чаша с ракия и шопска салата. Цели четири часа нищо. По едно време нещо потопило плувката. Трескаво изважда въдицата. На кукичката се е закачила една много дребна рибка. Докато я откача от кукичката, изтървал дребосъка в чашата с ракия. Внимателно я извадил и изхвърлил обратно в язовира. След няколко минути започнал да вади един след друг много големи шарани. Нямало вече място в живарника и започнал да ги оставя на брега. По едно време чул един шаран да казва на друг:“Оня дребосък така гадно ни излъга:“Хващат те,черпят те с ракия и отново те пускат в язовира!“.

🙂 🙂 🙂

Зет завел болната си тъща на лекар. След като тъщата излязла от кабинета, зетят влязъл да се поинтересува за здравето й.
– Докторе, има ли надежда?
– Няма синко, няма… – въздъхнал лекарят – това е само настинка!

🙂 🙂 🙂

В бар на плажа се появява пингвин. Сяда, поръчва уиски и пура. Изпива уискито, пурата изпушва до половината, става и тръгва. През цялото време цари пълна тишина, всички останали посетители гледат пингвина втрещено, а той, на излизане, се обръща и пита леко учудено: – Какво сте ме зяпнали така? Пръв и единствен се окопитва бармана: – А, нищо…просто за първи път виждаме пингвин, на плажа, в бар, да пие уиски, да пуши пура, че и да говори. Пингвинът отсича сърдито: – С тия цени – и за последен!

Коментирай
error: Content is protected !!