Секси двойка направи УНИКАЛНА фотосесия по време на медения си месец

Руският фотограф и съпругата (Murad and Natalia Osmann) станаха известни със серията си от снимки в мрежата Инстаграм с име #followmeto. Там те обикаляха света и се снимаха от прекрасни кътчета на нашата планета. Сега на тяхното сватбено пътешествие сериято от уникални снимки продължава. На всички Наталия е изобразена в гръб , а едната и ръка държи ръката на съпруга и. Наистина оригинална идея , която явно се харесва много , ако се съди по милионите фенове на двойката. Вижте страхотните им снимки:


[nextpage title=“Вегас“ ] 1

Двойката първо спря в Лас Вегас и се снима пред известните фонтани на Беладжио. Насладете на невероятна красота.

[/nextpage] [nextpage title=“Лас Вегас“ ] 2

Все пак трябва и снимка от хотелската стая… След краткия си престой във Вегас , младите влюбени се насочиха към зланите пясъци на Малдивите.

[/nextpage][nextpage title=“Малдивите“ ]

3

Мурад споделя под снимката , че Малдивите е страхотно място и определено не са сбъркали като са го избрали за дестинация на техния меден месец. Мъжът също така е опитал да убеди жена си да плува с акули , но тя не се е осмелила. Нищо, може би следващия път…

[/nextpage][nextpage title=“Малдивите“ ]

4

В кристално сините води около Малдивите. Определено дестинацията е една от най-желаните за всеки турист… невероятна красота и спокойствие.

[/nextpage][nextpage title=“Малдивите“ ]

5

Още една магическа снимка от Малдивите. Снежно бели пясъци и прозрачни сини води. Двойката споделя под снимката , че Малдивите има страхотни вълни и перфектно място за сърфисти.

Ако снимките ви харесват , не забравяйте да ги споделите с приятелите си в Фейсбук!

[/nextpage]
Коментирай
error: Content is protected !!