Съдия в САЩ разпозна свой съученик по време на изслушване (видео)

Съдия в САЩ разпозна свой съученик по време на изслушване (видео)
[wp_social_sharing social_options=’facebook,twitter,googleplus’ twitter_username=’arjun077′ facebook_text=’Сподели в Facebook’ twitter_text=’Сподели в Twitter’ googleplus_text=’Сподели в Google+’ linkedin_text=’Сподели в Linkedin’ pinterest_text=”Share on Pinterest” icon_order=’f,t,g,l,p’ show_icons=’0′ before_button_text=” social_image=”]

Съдия от Маями, Флорида, разпозна в обвиняем за кражба с взлом свой съученик от гимназия.
Странната среща е документирана на видео и показва емоционалната реакция и на двамата от срещата.
Първоначално обвиняемият Артът Буут, който е в съда за определяне на мярка за неотклонение, не разпознава съдия Минди Глейзър. Първият й въпрос към него обаче – дали е учил в гимназията “Наутилус”, го кара да избухне в неконтролируем плач.
Съжалявам да ви видя тук, казва тя.
Съдия Глейзър се обръща към съда само с хубави думи за своя бивш съученик. Тя казва, че той е бил едно от най-добрите деца в училището й, както й че се е чудела какво се е случило с него.
Тя му казва и че се надява да се справи с трудностите в живота си и да започне да живее достойно и според закона.
Близки на Артър Буут разказват пред американски медии, че той наистина се е справял много добре в училище, но животът му се е обърнал заради проблеми с наркотиците.

Ако видеото не работи или мислите , че не е подходящо за нашия сайт , моля пишете ни на admin@mekica.com като сложите и линк към страницата. Ние ще прегледаме всеки ваш сигнал.

Коментирай
error: Content is protected !!