Рязко и без да мислите сложете ръцете си в заключване, както ви харесва. Вижте позицията на палците си и прочетете за вашия характер

Характерът на човек зависи не само от месеца на раждане. Нашите движения разкриват много за личностните черти и мислите ни. Този тест ще разкрие нещо интересно за вас.

Експертите по езика на тялото вярват, че начинът, по който сключвате пръстите си, говори много за вас. До този извод стигна нобеловият лауреат Роджър Уолкът Спери.
Според неговите изследвания поведението на човек зависи от това коя част от мозъка му, лявата или дясната, е по-активна.

Без да мислите сключете пръстите си, както ви харесва.

Левият палец отгоре

Най-вероятно сте практичен човек. Вие сте от хората, които никога не вземат прибързани решения. Внимателно претегляте всички плюсове и минуси. Освен това е доста трудно да ви заблудят. Имате вроден детектор на лъжата.

Вие сте много емоционален и мил човек. Не умеете да лъжете, цените честността и благоприличието в хората.

Именно за това вашите приятели и роднини ви ценят, често се обръщат към вас за съвет. А вие подхождате много отговорно. Но всичко това не означава, че сте много сериозен човек. Напротив, можете да видите положителното дори в най-мрачните моменти. Вашето специално чувство за хумор привлича общото внимание към вас на събития.

Вие сте емпат и усещате чувствате на другите хора. Вие се характеризирате с разбиране и приемане. Приятно е да се говори с вас, затова хората са много привлечени от вас. Освен това можете буквално да „четете“ хората, сякаш са книги.

Имате и нестандартно мислене. Вие сте творческа личност с много таланти. Може да имате проблеми с точните науки, но винаги решавате всички проблеми правилно, но изобщо не по общоприетите начини.

Може да се наречете и романтик, който знае точно как да ухажва. Вие усещате какво и как да го кажете.

В отношенията с другите хора не криете чувствата си и говорите директно за това, което ви е на сърцето.

Двата палеца заедно

Изчислявате всичко предварително, претегляте всеки свой избор. Мерите три пъти и режете веднъж. Вие сте много проницателни, така че не могат да ви излъжат. С вашето мислене можете да постигнете големи висоти във всяка бизнес област.

Убедени сте, че успехът се крие в детайлите. Вие сте перфекционист и очаквате същия отговорен подход от другите. Лидерството е естествено поведение за вас и винаги се стремите да бъдете модел за подражание. Но това не означава, че не ви е грижа за нуждите на другите хора.

Винаги се вслушвате в мненията на другите хора и се опитвате да разберете тяхната гледна точка, преди да стигнете до заключение. Вашата откровеност, честност и искреност понякога могат да обезоръжат някои хора, но тези качества в крайна сметка печелят другите.

На работа винаги изпълнявате всички задачи без грешки.

В отношенията и любовта е невъзможно да се намери по-добър от вас, защото вие изобщо не приемате измамата, подлостта и лицемерието.

Освен това цените прямотата в отношенията и не се стеснявате да изразявате мнението си. Очаквате същото и от партньора си.

Десен палец отгоре

Вие сте човек с висок емоционален коефициент. Вие сте практичен човек, много реалистичен и балансиран. Обмисляте всяко свое решение дълго време, преглеждате всички възможни варианти и след това се спирате на един, най-правилният.

Вашият живот трябва да бъде внимателно обмислен и перфектно изпълнен. Понякога сте твърде взискателни и пристрастни. Вие сте общителен дипломат. За няколко минути можете да убедите всеки човек в правотата си и да го накарате да промени гледната си точка.

Можете да разберете какво чувства човек, дори ако се опитва да скрие истинските си чувства. Тази уникална способност позволява на другите да се отворят към вас.

Същата тази способност ви помага да мислите извън кутията и да вземате правилните решения. Въпреки че, вземането на решения след прилив на чувства понякога отнема време. Способността ви да разбирате дълбоките емоции и да им отговаряте топло привлича хората към вас.

В една връзка разбирате неизказаните чувства на партньора си. С вас той никога няма да има проблем със задоволяването на емоционалните си нужди. Вашата половинка е много щастлива, че ви има, защото сте честен, верен, грижовен и отдаден.

Характерът на човек лесно може да бъде разгадан благодарение на този прост тест.

Коментирай
error: Content is protected !!