Разбери какво казват за теб формата на очите ти ! Кликни и прочети невероятно точни неща за характера си !

ochi-horoskop

Всички знаем , че по очите може да разгаем всеки човек. Може да прочетем дали ни лъже или е искрен , дали прикрива нещо. Казват че очите са път към душата на всеки от нас и това не е случайно. Вижте какво разкриват за характера ви формата на вашите очи :

2
Големи кръгли очи

Хората с такива очи имат чиста душа, детски представи за света и са малко наивни. Те могат да бъдат лъгани много заради това, че се доверяват на всички. В същността си са много мили и внимателни хора, обичат да помагат на другите и са сигурни партньори. Можеш да им се довериш!

3
С формата на бадем

Очите с такава форма издават лека несигурност и предпазливост. Хората с такива очи трудно се доверяват и трудно започват връзки. Тяхното доверие е като скъпоценност и трябва много да се пази. Мечтаят много и кроят големи планове за бъдещето. Това са хора, които рано или късно постигат целите си.

4
По-малки и издължени

Характера на хора с такива очи е малко труден. Те са по-студени, не обичат да се разкриват пред другите и са строги към околните и себе си. Те не се забавляват много, несигурни са в себе си, но са много дейни. В същността си са големи кариеристи.

5
С линия надолу

Искрени и добродушни хора, които обичат вътрешния си свят и са по-скоро интроверти. Те са готови винаги да помогнат с каквото могат и да опора в трудни моменти. Те са много влюбчиви и обичат силно човека до тях.

6
Азиатски тип

Хората с подобни на азиатските черти на очите са много уверени в себе си. Имат шеметен живот, много задачи и никога не скучаят. Обичат приключенията и се впускат в тях, без да се замислят за последиците. Трудно създават дълги връзки, защото са импулсивни и имат нужда от разнообразие.

Коментирай
error: Content is protected !!