ПРЕЗИДЕНТЪТ НА СИРИЯ АСАД : ТУРЦИЯ СНАБДЯВА ТЕРОРИСТИТЕ С ОРЪЖИЕ!!! (ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА)

asad

Башар Асад заяви , че финансирането на терористичните групировки в Сирия се осъществява основно през Турция , с подкрепата на Арабия и Катар. Коментарът на президента на Сирия е направен пред чешка телевизия. В интервюто Асад още изразява дълбоки съмнения , че може да бъде изградена широка коалиция срещу тероризма. Според него турския му колега е изгубил присъствие на духа , когато е наредил да бъде свален руския самолет. Според него това е провал за Ердоган и ще бележи края на неговата политическа кариера. Турският президен обаче всячески се опитвал да попречи на успеха на мисиите в Сирия срещу терористите.

На върпос възможно ли е терористи да влизат в Европа като се представят за бежанци , президентът отговори , че това е напълно възможно и дори е виждал клипове на хора, които са обезглавявали в Сирия , но са заминали като мирни граждани към Европа.

Башар Асад отново заяви , че би подал оставка като президент , ако сирийците не го преизберат на избори , но не би оставил страната си сега в момент на война.

Коментирай
error: Content is protected !!