Писмо от Фейсбук до Бойко Борисов : Герб ме рекетира и ми унищожи бизнеса!!!!

Borisov_mafia

Последните дни из редица медии се публикува писмо публикувано в Фейсбук от предприемач от Видин. Човекът твърди , че бизнеса му е смазан от Герб , партия която той не подкрепя. Вижте цялото му писмо без редакторска намеса по-долу! Писмото бързо се превръща в хит в социалните мрежи и е споделяно многократно.

НЕ ВИ ИСКАМ СТАБИЛНОСТТА, Г-Н ПРЕМИЕР, ИСКАМ ДА СЪМ ЖИВ И СВОБОДЕН! КОГАТО МАФИЯТА УПРАВЛЯВА, БИЗНЕСИ БИВАТ ПОГУБВАНИ И КРАДЕНИ ПО ПЕЕВСКИ И БОЙКОВСКИ, ХОРА СМАЧКВАНИ, А ДРУГИ УБИВАНИ.

През 1997г. регистрирах фирмата си, едва на 24 години. След 2000г. със съпругата ми с цената на зверски труд създадохме малка шивашка фабрика. Във Видин, в най – бедният регион на Европа, в продължение на близо 15 години давахме работа на десетина човека. Достойна работа с достойно заплащане. Ние си знаем какво ни е коствало. Децата ни израснаха в камарите с панталони, а понякога с дни не сме се прибирали. Всеки лев инвестирахме в оборудване и техника.

През 2013 г. по време на протестите срещу Орешарски, като председател на БОЕЦ и един от организаторите на протестите, бизнеса и семейството ми бяха атакувани по най – гнусните ченгеджийски начини.
През 2014 нищо не се промени.
2015 се включиха освен НАП, Инспекция по труда, пожарна, НОИ, прокуратура , полиция …
След местните избори, преди три месеца , на които бях в листата на Гражданско обединение , срещу вашата мафия , на третия ден ме посетиха от поредната институция , за поредната проверка. Тъпо, жалко и гнусно. Последваха и други „проверки’, а след това и няколко убийства на различни бизнесмени . Особена проява на Стабилността в България.
Взех мерки междувременно. Освободих всичките си работници. Останах сам. Не искам да съм мишена , не искам хората около мен да са мишени. И не съм жертва. Но, когато мафията управлява и куршумите свистят, не знаеш кой може да пострада.

Когато мафията управлява и властва Стабилността, бизнеси биват погубвани и крадени по Пеевски и Бойковски, хора смачквани , а други убивани. Призовавам и други колеги да направят като мен – освободете служителите си, защитете ги, защитете семействата и децата си. Не се превръщайте в жертви на институциите и контролиращата ги мафия. Бъдете свободни , в България е опасно да правиш бизнес по честен начин. Просперират само тези , които са част от обръчите и ДС кръговете. Не бе лесно решението да унищожа нещо, което сме градили със жена ми 15 години, но не ние го унищожихме, а Стабилността го унищожи. Стабилността на мафията , в усилията си да превърне България в свое владение. И успя, засега .
Сега , г-н Премиер , не може да ме пипнете , нито вие , нито слугинските ви институции. Сега мога да се отдам изцяло на това , да осигуря на децата си нормален живот в нормална държава . За да не живеят и те в стабилност по бойковски , преследвани от собствената си държава и разстрелвани като кучета пред домовете си. Сега съм свободен! И ще се боря!

Георги Борисов Георгиев, писмо от Фейсбук

Споделете и вашето мнение за положението в България!

Коментирай
error: Content is protected !!