Пиела лимон, мед и вода всяка сутрин 1 година и ето какво се случило.

Пиела лимон, мед и вода всяка сутрин 1 година и ето какво се случило.
142652607238800
Кристал Дейвис е млада жена, която споделя своята невероятна история с милиони хора по света, които не вярват в силата на природните лекарства. Нейната история започва преди 1 година, когато се разболяла от грип, а медикаментите от аптеката не са й помогнали.

„Лекарствата от аптеката изобщо не ми помогнаха, започнах да слабея все повече. Една жена ми препоръча да пия топла вода с мед и лимон всяка сутрин. Разбира се, аз реагираха скептично, но реших да я послушам, защото не виждах друго решение. Грипът отмина, но напитката ми се превърна в навик. Започнах да я пия всеки ден в продължение на 1 година. През това време организмът ми се заздрави и имунитета също. Ето какво се промени:

За 1 година нито веднъж не настинах. Изчезнаха болките в стомаха.
„Трябва да спомена, че никога не съм вярвала в силата на народната медицина. Бях роб на аптеките. Когато и да ме болеше стомах – пиех таблетки. Хронична умора – пиех мултивитамини. Знам, че ме разбирате за какво говоря.
За 1 година не кихнах нито веднъж. Главоболието ми остана в миналото. Сега си нося мед и лимон, където и да отида. Тази напитка я пия навсякъде – хотели, летни и зимни почивки.

Вече не пия сутрешно кафе, а много лесно се разсънвам.

Моят лимонадено-меден коктейл ме освободи от зависимостта от кафе. Сега имам много повече енергия през деня. Отлично спя и се събуждам усмихна. Преди това, за да се събудя ми трябваше цял час. Сега не съм нервна, забравих, кога за последен път се чувствах напрегната.

Убедих цялото семейство да следва моя пример. Така през последната година цялото ни семейство не беше с настинки и грип.

Не знам как действа този магически напитка, но наистина действа. Много съм благодарна на жената, която ми даде съвет.

Моята рецепта:
Обикновено за 1 чаша питие използвам половин лимон и добавям лъжица мед. Заливам с преварена вода и хубаво разбърквам. Напитката я пия всяка сутрин, след като се събудя.“
Как работи?
„Прглеждах и събирах информация от медицински сайтове, за да разбера за какво става дума. И разбрах няколко важни неща.

Този напитка ви предпазва от инфекции на пикочните пътища. Лимон и мед стимулира работата на храносмилателната система, а и хидратира дебелото черво. В резултат получавате отлично средство срещу запек и цистит.
Медът съдържа мощни антибактериални свойства, а с това ви предпазва от всякакъв вид инфекции. Също така, кара стомаха да произвежда повече сокове, които позволяват на организма по-ефективно да елиминира токсините. По този начин лесно може да контролирате и теглото си.
Лимона има много положителни свойства, когато става дума за здравето на кожата. Също така, пречиства кръвта. Ако организмът го храните с лимон, много по-бързо ще произвежда нови клетки. Водата пък стимулира производството на колаген, което е необходимо за вашата кожа.
Горещо препоръчвам употребата на напиткита. Освен това е вкусна. Просто опитайте. „

Коментирай