ОТМЪЩЕНИЕТО НА РУСИЯ НЕ ЗАКЪСНЯ : РУСИЯ НАПРАВИ ОГНЕН АД РАЙОНА НА СВАЛЕНИЯ СУ-24

8705_660_370

Редица руски и световни медии отразяват нова руска атака и то точно около района , който бе свален руския бомбардировач. Показано беше видео , в което се виждат ясно бомби , които се взривят в планинската месност.
Както знаете , в този район се намират тюрките , за които се предполага , че са убили 1вия пилот на сваления самолет.

Атаката на Русия се приема от повечето агенции , като наказателна акция и ответна реакция з
По даннни на руските и световните медии в района, където тюрките от терористичната групировка “Сивите вълци” свалиха руския боммбардировач СУ-24 в Сирия, е извършен един “истински огнен ад”. Разпространено бе видео, показващо как една планина буквално се тресе от ракетни взривове, бомби и снаряди, пише сайтът Politonline.ru.

Ройтерс в същото време съобщи, че на мястото, където руският пилот е загинал, е имало удари от крилати ракети на руските военно-морски сили.

Припомняме, че вчера след трагедията с руския военен самолет, главорези от “умерената опозиция” в Сирия дрогирани крещяха “Аллах акбар” и с радостни възгласи приветстваха свалянето на самолета като стреляха с автомати срещу спускащите се с парашути руски летци. В резултат на това командирът на екипажа беше убит, а щурманът – спасен, като и двамата получиха званията Герои на Русия /единият посмъртно/ и ордени за мъжество.

Коментирай
error: Content is protected !!