ОБРАТ: ДЕСИСЛАВА БЯСНА НА ЗАРКО! ВИЖ КАКЪВ СКАНДАЛ НИ ОЧАКВА ДНЕС….

ОБРАТ: ДЕСИСЛАВА БЯСНА НА ЗАРКО! ВИЖ КАКЪВ СКАНДАЛ НИ ОЧАКВА ДНЕС….
Гласувай за тази публикация

desislava_zarko

Драмата в Биг Брадър продължава с пълна сила! Любовната история , която вкараха продуцентите вече държи зрителите няколко дни и риалитито заприличва на турски сериал. Десислава реве нон стоп за голямата си любов Зарко , който влезе само преди няколко дни , но вече явно са скарани.

От снощния епизод разбрахме , че Зарко се чувства предаден , че Десислава с голяма неухота призна за друг мъж в живота си. ММА боеца явно е очаквал Деси да го чака докрай….

desislava2-300x169

Но тази вечер няма да видим помиряване между двамата , а точно обратното. Сълзите на Десислава ще спрат за да се отвори вратата за гнева и.

Певицата получи отговор на въпроса който задаваше на Зарко от самото влизане – защо е в шоуто, дали ще я приеме такава, каквато е и дали е дошъл, за да продължат оттам, където са спрели, Зарко Савов хвърли в шок певицата с отговора си – НЕ!

Всъщност ММА боецът влезнал в предаването само за да се раздели окончателно с Деси и да може тя да продължи напред. И разбира се заради солидна сума пари като хонорар.

След тежкото разкритие Десислава направо побесняла и се развикала :

„Защо дойде тогава – за слава ли, за пари ли?! Всичко лъжа ли е било? А аз, глупачката, да плача и да мисля, че си тук заради мен. Така да бъде, всичко свърши. И знаеш ли какво – хващай си нещата и се махай оттук! Не искам да те виждам никога повече, не искам и да чувам за теб. Взимай си хонорара и бъди щастлив“.

Още снощи зрителите видяха , че двамата не си говорят въобще и лицата им са каменни. Може би това е края на тяхната връзка.

error: Content is protected !!