НОВ УЖАС!!! Бежанци нападнаха шведка , предлагат и пари за секс!!! (Видео)

1
След посегателствата върху жени в новогодишната нощ в Кьолн от бежанци , огромна вълна от възмущение се надигна и се проведоха редица протести. Явно това обаче не притеснява бежанците да продължават в същия дух!

Младо момиче бива нападнато от група бежанци в шведската област Зьодерманлад, северно от столицата Стокхолм и си поискали секс. Дори й предложиха пари, за да се съгласи. Момичето обаче запазва самообладание и дори вади телефона си и успява да запише целия разговор.Всичко започва със случайно разминаване по една улица, при което един от групата бежанци се блъска в нея и веднага я хваща за дупето. Тя веднага започва да се разправя с него и да му иска обяснение, а друг й се извинява за държанието на приятеля си, но настоява да прави секс с нея, вероятно мислейки я за проститутка.

След като тя на три пъти отказва на мигранта, той упорито й повтаря че иска секс. И казва, че няма нищо лошо, защото щял да й даде пари за услугата. Накрая жената се откъсва от групата наглеци с огромно усилие.

Лицето на бежанеца не може да се види ясно на записа, но се чува, че говори шведски с лек акцент.

Докога властите няма да наказват подобно поведение и колко още случаи трябва да се случат в Европа за да се вземат мерки ?

Коментирай
error: Content is protected !!