Мъж гази колоездачи до Нови Хан! Видеото възмути хиляди хора в Фейсбук! Скандално!

video Ето и пълния текст от автора на видеото , с който беше споделен клипа: „Днес този индивид „Прокурор“ докато си карах колелото ме задмина нарочно на една боя разстояние със скромните около 100-на километра на пътя за Нови Хан точно пред София – Студиос, където ограничението е 60км/ч. Половин километър по-надолу на 50-тина метра след разклона за гара Елин Пелин виждам същия индивид спрял, а около него група колоездачи, които всъщност догонвах за да караме заедно. Човекът „шофьор“ бе блъснал нарочно момиче, което почудо се разминава само със счупена каска. После следва саморазправа, като шофьорът ведро заплашваше всички, че бил прокурор и щял да ни е.. майките, кълнейки всички да пукнем. Докато звъняхме 112 да докладваме за инцидента, прокурорчето се опита да изпогази всички и избяга.
Моля споделяйте това видео, нека повече хора научат за колата и опасния „прокурор“ в нея.“

След като клипът, в който шофьор се представя за прокурор пред велосипедисти, бе видян от хиляди в интернет и националните телевизии, по разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров са били предприети незабавни действия за установяване на самоличността на водача. Стотици се възмутиха от поведенито на шофьора в клипа, пуснат от Атанас Петков. Самият твърди, че шофьорът на колата е прокурор.
До скандала се стигна след като шофьорът блъснал нарочно момиче с колело. Тя се разминала само със счупена каска. Последвала обаче разправия, в който шофьорът заплашвал всички колоездачи, разказва Петков.
Колоездачите веднага подали сигнал на 112. Снети са им обяснения, установено е и кой е шофьорът.

От МВР не разкриха името му и дали твърдението че е прокурор е истина. В края на клипа обаче се вижда, че мъжът почти прегазва с колата си велосипедистите, за да успее да си проправи път през тях. Мъжът ще бъде извикан в полицията в началото на седмицата.

1Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл admin@mekica.com ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Коментирай
error: Content is protected !!