Муха танцува брейк! Любителско видео на българи събра МИЛИОНИ гледания в YouTube (видео)

Любителско видео, заснето от бургазлии, обиколи света и за отрицателно време събра милиони гледания, споделяния и коментари

Кой каза, че мухите не могат да танцуват? Една муха и двама българи за броени дни се превърнаха в интернет сензация.
Любителско видео, заснето от бургазлии, обиколи света и за отрицателно време събра милиони гледания, споделяния и коментари, разказва Нова ТВ.
„Чух някакво жужене от мое дясно. Това жужене не спираше и забелязах, че на земята някаква муха играе брейк”, разказа един от авторите Димитър.
И така за секунди се ражда идеята за тройна брейк вълна с участието на насекомото. „Филип прави някакви движения, предава ги на мен и аз ги предавам на мухата. Не очаквахме въобще да се случи нещо интересно”, спомня си Димитър.
За по-малко от 48 часа шегата предизвиква истински фурор в мрежата.
Попада и в американско комедийно шоу, а ден по-късно “Супермухата” е излъчена и по телевизията в Испания.
Появява се в редица световни сайтове за споделяне, в един от които регистрира над 5 милиона гледания. Фен на момчетата се оказва дори световноизвестният рапър Лудакрис, който публикува видеото в личния си профил в Инстаграм.

Ако видеото не работи или мислите , че не е подходящо за нашия сайт , моля пишете ни на admin@mekica.com като сложите и линк към страницата. Ние ще прегледаме всеки ваш сигнал.

Коментирай
error: Content is protected !!