[МРЪСНИШКИ ВИЦ 18 +] Две блондинки се срещнали: – Здравей! Как е? – Бива! Само където гърлото ме боли…

Две блондинки се срещнали:
– Здравей! Как е?
– Бива! Само където гърлото ме боли…
– Знам един добър начин да се излекуваш. Когато мен започне да ме боли гърлото, аз правя св*рки на мъжа си. Така ми минава много бързо.
– Страхотна идея, трябва да пробвам.
На следващият ден се срещнали отново:
– Е, как е? Помогна ли?
– Да! Много ти благодаря! Гърлото вече не ме боли. Мъжа ти обаче, изобщо не искаше да ми повярва, че идеята е твоя…

? ? ?

Междуселски автобус спрял на спирка. Една баба се качила, седнала зад шофьора и поръчала:
– Момче, обади ми се, когато стигнем до Попица!
– Спокойно, бабо! Ще ти се обадя.
Автобусът се клатушкал час, два, три и по едно време бабата побутнала шофьора:
– Има ли много още до Попица?
Шофьорът с ужас се усетил, че е забравил за бабата. Теглил на ум една майна, завъртял волана и карал петдесет километра в обратната посока. Когато пристигнали казал:
– Ето бабо, стигнахме в Попица. Слизай!
– Ама защо да слизам? Аз не съм за Попица!
– Как така?
– Дъщеря ми каза, като я наближим, да си изпия хапчето…

? ? ?

Един младеж имал приятелка, за която щял да се жени. Няколко дни преди сватбата му се обадила 20-годишната сестра на бъдещата му съпруга и го помолила да отиде до тях за да и помогне с нещо свързано със сватбата. Той отишъл, паркирал колата си пред къщата и влязъл вътре, където сестрата го чакала облечена в прилепнала блуза с голямо деколте и без с*тиен и пола, чиято дължина оставяла твърде малко на въображението му. Тя се хвърлила на врата му, целунала го и му казала:
– Аз съм влюбена в теб, още от първия път когато те видях, но понеже ти сега ще се омъжваш за сестра ми, а аз не искам да заставам между вас и да разбивам семейството ви, затова искам да те помоля да правиш с*кс с мен само един единствен път, още преди да сте се оженили и след това те оставям на мира. Аз сега се качвам в моята стая, ако си съгласен ела.
С тези думи девойката се качила на втория етаж, като пътьом му хвърлила и б*кините си. Младежът поседял 2-3 секунди, после въздъхнал и с твърда крачка излязъл от къщата и се отправил към колата си. Там го пресрещнал бъдещият му тъст и с широка усмивка го прегърнал и му казал:
– Скъпи зетко, много се радвам, че ти успя да преминеш нашия малък тест. Сега вече съм сигурен, че дъщеря ми ще бъде щастлива с теб и ти си идеалният мъж за нея. С радост ти я давам за жена!
ПОУКА: Винаги си дръжте пр*з*рвативите в колата!

? ? ?

Полицай се прибрал от дежурство на сутринта. Съблякъл се в тъмния коридор и побързал да си легне. В спалнята, жена му го помолила:
– Миличък, моля ти се, слез долу до магазина, че вчера забравих да купя мляко!
Мъжът бил бесен, но започнал да се облича отново и слязъл в магазина. Продавача, който му бил и съсед, учудено го попитал:
– Ти кога си смени професията, бе?
– Как така съм си я сменил? Не съм я сменял!
– Ами, защо тогава си с пожарникарска униформа?

? ? ?

Коментирай
error: Content is protected !!