Моника съди Люси за 50 бона! Как обаче ще обясни „ОНЕЗИ“ снимки?! (+ Гаджето й е менте – вижте как се издаде)

mona-sadi-liusi-za-50-bona-kak-obache-shte-obiasni-onezi-snimki-gadjeto-i-e-mente-vijte-kak-se-izdade-1

Дори след излизането си от къщата скандалната манекенка Моника продължава да е център на внимание!
50 000 лева! Такова обезщетение ще иска Моника Валериева от Люси Иларионов, затова че публично я обвини в проституция.

Моделката е решена да заведе дело, но дали в хода на процеса няма да излязат наяве някои неудобни факти, пита HotArena.

„От няколко часа съм извън Къщата и съм потресена от това, което се говори и пише за мен. Установих, че първопричината са изявленията на лицето Люси Иларионов. Ще му се наложи да доказва тези неща в съда, защото още тези дни възнамерявам да заведа дело за обида и клевета“, заяви вчера пред „Всеки ден“ Моника, след което избухна в плач.

Тя вече се е срещнала с адвокат и е възможно иск да бъде подаден и срещу Нова телевизия, която е излъчила в ефир подмятанията му.

Люси Иларионов обаче е достатъчно интелигентен човек и едва ли би си позволил да хвърля подобни обвинения, без да има някакви доказателства.

Наскоро HotArena ви показа сензационни снимки на Моника Валериева, правени в бардака на Гълъбин Боевски. Фотосите са заснети в бар Скандал в Шератон в края на 2010 г., който бе скандално разбит при акция на ГДБОП. Арестувани бяха четирима сводници + една маман.

monika-bojinov-ne-moje-da-govori-1

Факт е и че реакцията на Мона, когато чу обвиненията на Люси, беше изключително странна. Валериева, която пръскаше в Къщата огън и жупел за щяло и нещяло, този път си замълча и не коментира. Гузна?!

Някак от нищото малко след това се появи и нейното „гадже“ Ицо, което проведе странен телефонен разговор с Моника. Моделката през цялото време мълчеше и дори в началото сякаш не разпозна кой й се обажда.

Менте гадже

Източници довериха, че изваденото полу на светло гадже на дупничанката е менте. „Това беше гласът на най-добрия й приятел. Двамата се познават отдавна и много добре. Скалъпиха този вариант с идеята да изчистят името й от грозните слухове, че е момиче на повикване“, отсича запознат с интригата.

Защо иначе, ако той е държал да засвидетелства любовта си към Валериева, не е отишъл на крака в Къщата? Както направи например гаджето на Анита от „Биг Брадър“ – Илиян, с когото тя имаше драма заради флирт между нея и Пламен Богданов, питат се зрители на шоуто.

Неслучайно и на думите на „гаджето“ й „Обичам те“, Моника отговори сконфузно и объркано: „Мерси“.

М. Грозева

Източник: http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!