ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ : Ето кой е подсигурил живота на Луна! Известният спортист й купил жилище за 400 бона! (Подробности + фото)

eto-koi-e-podsiguril-jivota-na-luna-izvestniiat-sportist-i-kupil-jilishte-za-400-bona-podrobnosti-foto-1

Луна не се превзема! Фолк динозавърката наистина живее като кралица и получава всичко наготово – от сутрешното кафе с бучка кафява захар та чак до огромен мезонет в широкия център на София.

И всичко това, барабар с обзавеждането, й е връчено на тепсия от наш известен спортист, пишат от сайта HotArena.

Оказва се, че въпросното жилище й е подарък от шампиона по вдигане на тежести Пламен Аспарухов, пише „Всеки ден“.

Малко след началото на новото хилядолетие Луна се уверява, че е далеч по-добре да си държанка, отколкото да пееш по кръчмите. Благодарение на мили думи и ласки певачката успява да се сдобие с луксозен мезонет 250 квадрата в София, за който не дава и стотинка. Апартаментът е в кооперация в квартал „Хладилника“, точно срещу мол „Парадайз“.

Сметката по жилището барабар с цялостно обзавеждане поема бившият й любовник – щангистът Пламен Аспарухов. На градус, атлетът обичал да се хвали, че масрафът му излязъл около 400 бона, които са значителна сума днес, камо ли на ония години. След раздялата си с етническата туркиня обаче Пламен й оставил всичко и не поискал да вземе от дома й каквото и да е.

Източник: http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!