Младоженка излязла от душа, увита в халат. Младоженецът казал (МНОГО ЯК ВИЦ)

Младоженецът казал:
– Вече няма нужда да се срамуваш – нали сме женени.
– Тя си съблякла халата и му показала голото си тяло.
– Леле – ахнал съпругът. – Нека те снимам.
– Защо? – свенливо попитала булката.
– За да мога вечно да нося красотата ти до сърцето си.
Той я снимал и после също влязъл под душа.
След няколко минути излязъл, увит в халат.
– Защо носиш халат, скъпи? – попитала жена му.
– Вече няма нужда да се срамуваш – нали сме женени.
– Той си съблякъл халата и й показал голото си тяло.
– Нека и аз ти направя снимка – казала тя.
– Защо? – ухилил се мъжът.
– За да мога да я увелича.

🙂 🙂 🙂

Един фермер имал около 200 кокошки, но нямал петел, а искал пиленца. Отишъл един ден надолу по пътя при следващия фермер и му поискал петел. Другият фермер отвърнал:
– Да, имам един великолепен петел, казва се Ранди. Той ще оправи всичките ти кокошки без проблем!
Ранди струвал много пари, но фермерът решил, че ще си заслужава и го купил. Отнесъл го вкъщи, настанил го в двора и започнал да го агитира:
– Ранди, искам сега да влезеш в ритъм! Имаш доста кокошки да оправяш, а и ми струваш много пари, така че, трябва да свършиш добре работата си. Лека-полека се захващай и се забавлявай.
Петелът го гледал все едно разбира всяка дума и фермерът му посочил кокошарника. Ранди излетял като куршум и оправил всяка кокошка по 3-4 пъти, а фермерът го зяпал шокиран. Ранди излетял от кокошарника и налетял на ято патки в езерото. После нахлул в кочината, след това и при кравите. Ранди скачал на всяко животно, притежавано от фермера.
Фермерът бил объркан и притеснен, че скъпият му петел няма да издържи дори до края на деня и разочарован си легнал. Събуждайки се на следващия ден, открил Ранди умрял на двора. Лешояди се въртяли над него. Фермерът натъжен от загубата на такова цветисто животно, поклатил глава и казал:
– Ех, Ранди, казах ти в ритъм да ги оправяш, виж какво си причини сам сега!
Ранди отворил едното око, кимнал към небето и казал:
– Тихо, приближават се!

🙂 🙂 🙂

В зората на демокрацията, един човек отишъл да си търси късмета в Италия. Ситуацията била трагична. Той не знаел езика, никой не го искал на работа, бил гладен, и живеел мизерно на улицата. Един ден, както си вървял по улицата, видял от една чисто нова кола слиза добре облечен мъж. Това бил негов познат от България. Заприказвали се и от дума на дума станало въпрос за състоянието на нашия човек. Попитал той познатия си с какво се занимава и дали ще може да му помогне някак. Човека му казал:
– Виж какво, в този квартал има десет улици пълни с барове, дискотеки и ресторанти. Хората се напиват и си губят портмонета, часовници, гривни, синджири и пръстени. Всяка вечер обикалям тези улици и събирам каквото намеря. Това ми е работата. Така си вадя парите. Понеже си наше момче, ще ти отстъпя едната улица. Довечера започвай и каквото си намериш е за тебе.
Вечерта, нашия човек започнал да кръстосва улицата и по едно време видял, как един пиян господин си изпуснал портмонето. Приближил се, навел се, спрял се за момент, изправил се и забил един як шут на портмонето, заявявайки:
– Хайде стига бе, още от първия ден ще работя…

🙂 🙂 🙂

В голяма електронна компания създават компютър с изкуствен интелект, който дава верни и смислени отговори на всякакви въпроси. На демонстрацията някакъв тарикат задава въпрос:
– Къде се намира в момента баща ми?
Машината потъва в размисъл и след малко отговаря:
– Лови риба във Флорида.
Тарикатът се изсмива и казва, че баща му е починал преди доста време, и че компютърът нищо не струва. Представителят на компанията, леко притеснен, предлага да зададат въпроса отново, като леко го перифразират. И така, тарикатът пита:
– Къде се намира в момента съпругът на майка ми?
На което получава отговор:
– Той отдавна е мъртъв…но баща ти още си лови риба във Флорида…

🙂 🙂 🙂

Коментирай
error: Content is protected !!