Лъв отваря вратата на кола в Южна Африка! Няма да повярваш на това видео!


[wp_social_sharing social_options=’facebook,twitter,googleplus’ facebook_text=’Сподели в Facebook’ twitter_text=’Сподели в Twitter’ googleplus_text=’Сподели в Google+’ icon_order=’f,t,g’ show_icons=’0′]

[review]

videoСемейство, отишло на екскурзия до Южна Африка решава да разгледа местната природа чрез разходка с кола. Те се натъкват на няколко лъвици , които спокойно си почиват на сянка и започват да ги снимат. Една от лъвиците обаче, захапва дъжката на вратата на колата и успява да отвори…. само бързата реакция на едно от момичетата предотвратява нещо страховито. Всички в колата доста се стряскат и определено вече ще проверяват всички врати когато се намират в близост до такива опасни животни.

Шокиращото видео, веднага набра популярност в социалните мрежи и вече е гледано над 1,5 милиона пъти! Ако искаш и ти да го споделиш с приятелите си – използвай бутоните над клипа или тези по-долу.

1Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл admin@mekica.com ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Коментирай
error: Content is protected !!