КОНСПИРАЦИЯ: РУСКИЯТ СУ-24 СВАЛЕН ЗАРАДИ ТАЙНО ОРЪЖИЕ СЪС ПОЗВОЛЕНИЕТО НА САЩ !?

visokopretsizni-ruski-orazhiya-triyat-teroristi-na-id-ot-litseto-na-zemyata-29-11-2015-06-36-24

САЩ определено искат да се доберат до всички технологии на Русия. Интересна теория за сваления руски самолет от стрна на Турция представа американският публицист Пол Крейг Робъртс. Според него заповед за сваляне на руския самолет е дошла от Вашингтон , а целта е само една – да накарат Русия да използва едно от най-секретните си оръжия , а именно устройство , което блокира изцяло комуникацията на противника и по-този начин прави вражеските самолети глухи и слепи.

Руснаците вече са използвали технологията си срешу американският ракетен миноносед Доналд Кик в Черно Море. Идеята на САЩ е да принудят , чрез инцидента Русия да използват това оръжие отново и да имат възможност да изучат технологията или поне да разберат как могат да я блокират.

По думите на Робъртс , Турция едва ли е толкова лекомислена , че да свали руски самолет без специално разрешение. Все пак колкото и да е модерна турската армия , няма как да се противопостави на властния си съсед.

Тепърва ще видим дали Русия ще използва секретната си технология или ще се пръдържа към официално приетите мерки – ескорт на бомбардировачите със изтребители , както и защита чрез ракетната система C-400.

Коментирай
error: Content is protected !!