Какво трябва да знаеш за Покемон Гоу / Pokemon Go – съвети и трикове

Играта Покемон Гоу / Pokémon Go определено се превърна в истински феномен. Телевизиите пък сякаш и правят още повече реклама и вече всички търсят покемони по улиците като зомбита 🙂 Ако все още не си чувал за играта , определено живееш или в пещера или на място , което нямам никакви комуникации. Не зависимо дали си от тези , които вече са се зомбирали от забавната игра или пък от тези , които я плюят определено Покемон Го е истински феномен и достигна изключителна популярност , каквато едва ли нейните създатели са си мечтали.

Във видеото по-долу ще видите всичко важно за играта , някой интересни съвети и трикове , как да хващате най-силните покемони. Във България вече има доста хора , които играят , така че грабвайте телефоните и почвайте да хващате покомони!

Макар играта да е излязла само в САЩ, Япония, Австралия и още няколко държави успява да счупи различни рекорди и вече е една от най-популярните апликации в цял свят. Само за броени дни играта застига twitter по използван трафик. А средното прекарано време в апликацията надвишава дори това във фейсбук.

Само за няколко дни акциите на Нинтендо се вдигнаха с повече от 50%, което се равнява на над 10млрд. долара.

Освен това играта , кара играчите реално да се разхождат и да се движат , вместо просто да седят на дивана и да играят. Именно в тази уникална идея на Покемон Гоу се крие и нейния колосален успех – тя променя начинът , по който игрите комуникират с играчите.

Ето и самото видео:

Коментирай
error: Content is protected !!