Изсветлете възрастовите петна! Те дори няма да се виждат: Прости народни средства за борба с пигментацията

Средства при пигментни петна, които дават резултат за 3-4 седмици, ви споделяме днес. Употребата им е много проста.

Първият метод е подходящ за пигментация по тялото. Нарежете една глава лук и залейте с ябълков оцет. Затворете в съд, охладете за една седмица. След това се прецежда, налива се в тъмно шише и се използва.

Изсипете малко количество върху памучен тампон и го нанесете върху мястото. Оставете го толкова дълго, колкото можете (поне половин час). Повтаряйте всеки ден в продължение на месец – петната видимо ще изсветлеят. Не се препоръчва използването на това средство за петна по лицето.

За петна по лицето са подходящи следните две средства. Първото е обикновен чесън. Не забравяйте обаче, че чесънът е доста агресивно средство и не е подходящо за деликатна, тънка кожа. Просто намажете петното ​​с чесън. Повтаряйте ежедневно до постигане на желания резултат.

Второто средство е по-щадящо, но и отнема повече време. Изсипете малко количество кислородна вода върху памучен тампон и нанесете върху пигментното петно ​​на лицето. Оставете за няколко часа. Повтаряйте ежедневно в продължение на 3-4 седмици.

Използвайте тези средства при пигментни петна и ще останете доволни от резултатите!

Коментирай
error: Content is protected !!