ИЗПОВЕД НА БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТ В ГЕРМАНИЯ: БЕЖАНЦИТЕ СА КАТО СКАКЛЦИ, НАВСЯКЪДЕ СА ОСВИНИЛИ ВСИЧКО!

20151123.sbzcdtnegu

Български студент в Германия привлече внимание с изказване в Фейсбук. Младежът изригна срещу властите и политиката на толерантност , която прокарва Меркел. Позицията , която е изразил на стената си вече има хиляди прочитания и споделяния. А вие споделяте ли неговата позиция ?

Живея в Дармщадт Германия. Студент съм! И аз скоро — като завърша — ще си събирам багажа за Швейцария, защото Германия става ислямска република пред очите ми. Дармщадт преди години, като пристигнах, какво китно градче беше, а сега — боклуци, мръсотия до шия.
Бежанците са като скакалци, навсякъде са освинили всичко! В метрото във Франкфурт така смърди на коч и урина… Нещо страшно е!
Арабските бежанци са изключително агресивни и нападат полиция и обикновени граждани. Никакъв респект нямат към труда на другите и от властта! Казват, че ако не получат социални помощи HARTZ IV ще режат глави на неверниците.

Правителството нищо не прави, защото в Германия цари ДИКТАТУРА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, КОЛКОТО И АБСУРДНО ДА ЗВУЧИ! АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ (…) СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ във ФЕЙСБУК, РИСКУВАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА.

ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТОЗИ ЗАКОН НЕ ВАЖИ, ЗАЩОТО има ПОЛИЦЕЙСКА ДИРЕКТИВА от БУНДЕСТАГА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ!
ГОСПОД ДА НИ Е на ПОМОЩ, ЗАЩОТО АКО ТОВА ПРОДЪЛЖИ, НИ ЧАКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА КАТО В СИРИЯ!“

Коментирай
error: Content is protected !!