Грейпфрутът ще ви отърве от 5 кг. за 12 дни

20150516192208-otslabvane1
С грейпфрутът, мазнините се топят като сняг през лятото

Всеизвестен е фактът, че грейпфрутът е отличен съюзник в борбата с излишните килограми.

Това е и причината, поради която грейпфрутът е съществена част от редица диети за отслабване.
Ако и мие през зимните месеци сте натрупали някой и друг излишен килограм към фигурата си, от които искате да се отървете, диетата с грейпфрут ще ви свърши отлична работа.

С грейпфрутът, мазнините се топят като сняг през лятото
С грейпфрутът, мазнините се топят като сняг през лятото
Тя е с продължителност 12 дни, за които се свалят поне 5 килограма.
Не си мислете, че през тези 12 дни ще ви се налага да ядете грейпфрут за закуска, обяд и вечеря. Просто трябва да хапвате по ? грейпфрут след всяко хранене или да изпивате по 250 мл. прясно изцеден сок от грейпфрут.важно е обаче да спазвате стриктно диетата и да не си позволявате дори и леки отклонения, ако искате да се насладите на отличен краен резултат.

През всички 12 дни на тази диета, се повтаря едно и също меню. То не е трудно за изпълнение, но пък за сметка на това дава отлични резултати.
Ако поради някаква причина не ви понася някой от продуктите, то със сигурност това не е вашата диета, тъй като все пак здравето е на първо място.

Ето и диетата:
Закуска
Две яйца приготвени по ваш избор (разбира се най-добре е да бъдат варени), 2 парчета шунка и ? грейпфрут или 250 мл. прясно изцеден сок от грейпфрут.

Обяд
Неограничено количество месо по ваш избор (не трябва обаче да е тлъсто), салата и разбира се отново ? грейпфрут или 250 мл. прясно изцеден сок от грейпфрут.

Вечеря
Отново месо (или риба) и зеленчуци, без царевица, грах, боб и картофи. Можете да си позволите и чаша мляко или доматен сок. И отново ? грейпфрут или 250 мл. прясно изцеден сок от грейпфрут.

Ако сте доволни от резултата от диетата и искате да го повторите, трябва да направите двудневна почивка преди това. Не се препоръчват повече от две серии, пише gotvach.bg

Източник: dnesplus.bg

Коментирай
error: Content is protected !!