Една вечер тъкмо се прибирал от работа и гледа – асаньора не работи. Разкопчал сакото и (Готин виц)

Една вечер тъкмо се прибирал от работа и гледа – асаньора не работи. Разкопчал сакото и с уморена крачка тръгнал да се катери по стълбите. Между четвърти и пети етаж се разминал с пищна девойка – гърдите й били като дини, стегнати в голямо деколте, а не особено дългата пола разкривала прекрасни, дълги крака и загатвала м…алкият стегнат задник на красавицата. Косите били руси, устните – алени, в лицето – ангел.Замаян от нея, адвокатът едва не се пребил. Качил се в жилището си и позвънял на домоуправителя Бай Пешо, питайки коя е тази мадама.
– Ама ти не знаеш ли? Миналия месец в апартамента под вас се нанесе мадамата, и тя живее сама, младо момче си, ерген – давай!
И така, на следващия ден мъжът решил да слезе и да опита късмета си. Слизайки, си мислел
“Значи, звъня и тя ще ми отвори. Ще кажа, че живея сам и ми е изгоряла ютията, и не мога да си изгладя ризата за утре. Ще взема нейната на заем и по-късно ще й я върна, след това ще я поканя за благодарност на по питие. След това ще я поканя на вечеря, ще идем някъде да хапнем, след това ще я заведа на кино и ще я забърша. Ще я поканя в нас, ще правим любов на леглото, на масата, на терасата, след това ще я изпратя и ще го правим и у тях. После още няколко пъти, след което ще се оженим, ще пръсна един тон пари за сватбата, а тя ще ми роди дете. То ще ме буди в 2 през нощта, ще досажда и ще ми пречи на секса. Пък на нея по-късно ще й увиснат гърдите, ще надебелее, ще почне да ме пита къде са ми парите, да ми се кара, когато се прибирам късно, да се сърди заради секретарката Ели, да иска почивки, да не мога да си гледам мачовете с Ванката и Жорката…”
В този момент младежът вече бил позвънил на вратата и когато тя му отворила той креснал
-Абе я си е@и майката, не ти ща ютията!!!!

🙂 🙂 🙂

– Толкова си хубава, защо не се омъжиш?
– Искам да се омъжа по любов, но тъкмо се влюбя в някой и се оказва, че няма пари.

🙂 🙂 🙂

Двама рибоци се срещнали в един вир. Единия бил много угрижен. – Какво ти е? – попитал го другия. – Помниш ли братовчед ми Николай, онзи с червеното на перката? – Да знам го! – Щеше да почва работа в една рибна борса и от Никулден насам не се е обаждал…

🙂 🙂 🙂

Слонът танцува с мухата. – Ох, много се извинявам, май ви настъпих, мадам? След малко: – Ама, защо не ми говорите вече? Обидихте ли се?

🙂 🙂 🙂

Врачка внимателно изучава подадената към нея длан:
– Виждам… нелека съдба имаш… шофьор на маршрутка си…
– Това ясно, дай лев и “пеесе” за билетчето…

🙂 🙂 🙂

Една крава се катери по едно дърво и среща една гарга. Гаргата я пита: – Абе ти какво правиш тука, нали си крава? – Ще ям праскови! – Какви праскови бе, това е бор? – Ами аз си ги нося.

Коментирай
error: Content is protected !!