Един селянин си купил петел. Пуснал го в курника. Младото петле започва спор със стария петел (Супер виц)

Един селянин си купил петел. Пуснал го в курника. Младото петле започва спор със стария петел кой да е господар на кокошките. – Виж какво, – рекъл старият. – Дай да не се бием, а да решаваме проблемите цивилизовано. Ще се надбягваме и който пръв направи десет обиколки на курника – той ще е. Новакът се съгласил и двамата хукнали да се надбягват. Чул стопанинът гюрултията, излязъл – гледа – старият петел бяга, новият го гони. Вдигнал чифтето и гръмнал младока: – Какво става с тоя свят побъркан, десети петел купувам и всичките хомосексуалисти излязоха!

🙂 🙂 🙂

Продавал един дядо дини на пазара. Под дините – надпис „една диня за 3 лв., три дни за 10лв.
Приближил се един мъж и купил една диня за 3 лв., после купил още една диня за 3 лв. и после още една за 3 лв.
Засмял се и казал на дядото:
– Не умееш да търгуваш, дядо ! Ето аз купих три дини за 9, а не за 10 лв.
Дядото погледнал след него и казал:
– Така е всеки път, купуват не една, а три дини и после мен учат на търговия!

🙂 🙂 🙂

Един човек минава по улицата и подире му папагал вика: – Ей маркуч. Човекът се обръща, вижда папагала и после продължава по пътя си. На другия ден същия човек се облича добре, така че никой да не го познае и минава по същата улица. Папагалът пак се провиква: – Ей, маркуч, какво правим днес? Човекът се ядосва, отива при собственика на папагала и пита дали може да го откупи и колко струва. Собственикът отговаря, че струва 10 000. Човека го откупва и като се прибира у тях слага папагала в един чувал и почва да блъска чувала по стената, да скача върху него, да налага с тояга папагала в чувала и това продължава 10 минути. Накрая пуска папагала и той замаян казва: – Егати, имаше 10-минутно силно земетресение и само аз и маркуча оцеляхме…

🙂 🙂 🙂

Свинята на един селянин се разгонила. Той решил да я води на нерез. Сложил й каската на главата, качил я на мотора и потеглили за града.
Пътували, пътували, но по едно време стигнали до една ливада, селянинът решил да не ходят по-натам, свалил свинята, опънал я и се върнали.
На следващия ден пак така. На третия ден попитал жена си:
– Жено, мислиш ли че свинята вече е бременна? Да я водя ли пак до града?
А жена му отговорила:
– Не знам дали е бременна, ама вече си е сложила каската и те чака на мотора.

🙂 🙂 🙂

Миличък, хайде остави компютъра и ела да вечеряме.
– Идвам, мамо.
– Аз не съм майка ти, аз съм жена ти!
– Баси, как минава т’ва време…

Коментирай
error: Content is protected !!