Един човек решил да си купи папагал и отишъл в магазина за домашни любимци. (Виц)

Един човек решил да си купи папагал и отишъл в магазина за домашни любимци. (Виц)
4.9 (98.38%) 37 votes

Един човек решил да си купи папагал и отишъл в магазина за домашни любимци. Там попитал продавачката какви папагали предлага. Тя отвърнала: – Ами, имаме един, който може да пише на машина и да работи с котлон. Но е скъп – 100 долара. – Добре, ама в такъв голям магазин само един папагал ли имате? – Има и още един, който освен качествата на първия, може да се оправя с миялна машина и да пее две песни едновременно. Той е още по-скъп – 500 долара. – Хубаво, но в такъв голям магазин само два папагала ли имате? – Предлагаме и друг, но той е много скъп. – Колко струва? – 1000 долара. – Е, на него какво му е толкова скъпото? Какво може да прави? – Вижте, ние нищо не сме го виждали да прави, но знаем, че другите двама му викат “шефе”…

🙂 🙂 🙂

Един се оплаква на приятел: – Загазих с хлебарки. Същинска напаст са! Другият го попитал: – А опитва ли с тебешир? – Не съм. Я кажи как точно! – Ами аз в къщи им хвърля в ъгъла тебешир, те си рисуват по цял ден и не пакостят!

🙂 🙂 🙂

Мъж седнал на бара и си поръчал двойно мартини. След като го изпил, погледнал в джоба си и поръчал отново двойно мартини. След като изпил и него отново погледнал в джоба си и пак си поръчал същото. Барманът казал:
– Ще ми кажеш ли защо всеки път, след като погледнеш в джоба си, порачваш по едно двойно?
– В джоба имам снимка на жена ми. Когато започне да ми изглежда хубава, разбирам, че е време да си вървя в къщи.

🙂 🙂 🙂

Навечерието на Нова Година. Дядо Мраз стои насред къщата си и грозно псува. Снежанка прегорила манджата. Джуджетата – пияни, не щат да работят. Всеки момент трябва да се тръгва, да се разнасят подаръци, а торбата стои празнa. Елените осрали целия двор, счупили оградата на обора и избягали.
В целия този хаос Дядо Мраз се оправя сам-самичък, с един-единствен помощник – едно малко ангелче.
Ангелчето обаче цяла сутрин се мотае, а уж е излязло за малко само да донесе една елха… По едно време вратата се отваря, ангелчето влиза с елхичката на рамо и вeсело пита:
– Къде да я сложа тая елха?
Оттогава е традиция на върха на новогодишната елха да стои едно малко ангелче…

🙂 🙂 🙂

Авраам – стар евреин взел на заем 100 000$ от своя добър приятел Исаак. Дошло време да върне парите, но бил инвестирал всичко и никакво постъпление не се очаквало в обозримото бъдеще. А падежа на заема бил на следващия ден. Върти се Авраам и не може да спи. Тогава неговата съпруга се ядосала и отворила прозореца:
– Исаак, Исааак – извикала тя в два час след полунощ.
Показал се Исаак сънен и по питал:
– Какво има, защо си се разкрещяла през нощта?
– Моят Авраам има ли да ти дава някакви пари? – попитала жената
– Да има и какво от това – това е проблем между нас двамата
– Е, няма да ти ги върне! – викнала жената и затворила прозореца, след което се обърнала към мъжа си и му казала – Е сега спи, той няма да може да мигне цяла нощ.

error: Content is protected !!