Братът на Тодор със трогателно писмо в Фейсбук: Остава ми да вярвам, че е на по-добро място

pismo-na-brata-na-ubitiya-todor-vzrivi-neta-gneven-sam-mrazya-strahlivtsite-14-01-2016-08-01-54
Продължава разследването за жестокия побой над 18-годишен ученик от Враца, вследствие на който той почина. Биячите остават в ареста. Темата е основна и в социалните мрежи където хиляди хора коментират случилото се.

Братът на жертвата – Ивайло Йорданов, пък беше в тотален шок от новината :

„Тренираше осем години, аз лично го заведох в залата, осем години таекоун-до, като за тези осем години на улицата не се е бил нито веднъж, защото спортистите са учени на възпитание, учени са на уважение преди всичко. Не виждам причина здрав и възрастен човек, който е два пъти по-голям от него, да не спира да го бие, каквото и да е станало, колкото и да си гневен, в един момент трябва да спреш, ако си човек”,

Ето какво сподели той в профила си в Фейсбук:

Гневен съм, мразя страхливците! Защо разследващите в този град веднъж не посмяха да бъдат хора? Как ще разследвате, ако това са вашите деца?
Как ще постъпите, ако разберете, че някой държи любимия за вас човек, докато друг го удря с метален бокс?
Брат ми е смел бе! Разбирате ли? Научете се на смелост всички! Един живот живеете..и не се знае до кога!
Постъпете правилно, защото България гледа! Направете нещо смислено преди да си отидете! Направете го бързо, защото животът е кратък.
Отнеха ни мечтите, отнеха ни усмивките.
Родители, излезте навън…там днес видях вашите деца…видях страх! Животът е кратък…направете нещо за малките, бъдете правилен модел за подражание! Това, което се случва не е в телевизора, а е отвън..
КОЙ е следващият? ТОНИ Е ШАМПИОН, научен е на смелост. Прегърнете братята си, утре няма да ги има. Остава ми да вярвам, че е на по-добро място…чакай ми братле, ще дойда някой ден!

Ивайло Йорданов, Фейсбук
2110972940

Същевременно пък се появи теория , че Тодор не е починал в следствие на побоя , а заради проблеми със сърцето. За това разказа свидел на инцидента , който е правил изкуствено дишане на Тодор докато пристигне линейката. Полицията все още разследва и не е излезнал със официално становище!

Коментирай
error: Content is protected !!