Борисов и кабинета в паника : Готвят ни същият сценарий като февруарския бунт!

nacionalen-protest-24-02-2013

Бойко Борисов и кабената се тресат от страх заради утрешния национален протест под мотото “Национална Стачка – Тук Сме” . Протестът е обявен за утре в 15 ч. пред парламента и е отново създаден и споделян многократно в социалните мрежи. Множество хора са решени да отидат и да изразят отрицателното си мнение срещу управлението на страната.

Медийният съветник на премиера каза следното пред БНТ: “Наясно сте, че пак се готвят преповторения на февруарските протести (през зимата на 2013 г. Борисов подаде оставка) , по същия начин, със същите изречения.. Готви се такъв протест за 28 януари. Имаме сигнали от футболните агитки, че са ги търсили за участие но 28-ви в нови протести в 15:00 часа на Народното събрание”.

Исканията на организаторите на протеста са тотална промяна на политическата класа в страната. Също така настояват за незабавно разследване и съд за всички политици, участвали в управлението на страната от 1989 година до днес, и лустрация на кадрите на ДС. Искат и безплатно образование за всички деца в България и безплатно здравеопазване за всички, отваряне на много нови работни места и увеличаване на минималната заплата – на 800 лв. и на минималната пенсия – на 600 лв.

Както помните при първото упралвление на Бойко Борисов , той даде оставка точно след протести стартирали на 28 ми януари и прераснали в кървави сблъсъци в София. На 19ту февруари Борисов подаде оставка под натиска на протестиращите. Тепърва предстои да видим дали сега ще се случи същото!

Коментирай
error: Content is protected !!