Бездомник даде последните си пари на жена, а тя промени живота му (видео)

Кейт Макклър се озовала с колата си посред нощ, без гориво и без пари, в непознат район от града. Когато слязла, за да търси бензиностанция, към колата й се приближил бездомник. Той й заръчал да влезе в колата и да се заключи. След няколко минути се върнал с туба бензин, за която похарчил единствените си 20 долара.

Кейт му обещала при първа възможност да дойде пак и да му върне парите. В следващите седмици го посетила няколко пъти, за да му остави дрехи, храна и пари. А преди две седмици тя и приятелят й Марк Д’Амико решават да започнат дарителска кампания в онлайн платформата „GoFundMe”, където Кейт разказва историята си с Джони:„Един ден спрях отново да го видя. Бях му приготвила торба с някои неща. Вътре имаше пакет със зърнена закуска. Както винаги той ми беше много благодарен, а първото нещо, което направи, бе да отвори пакета и да ме попита: „Искаш ли?”.

Кейт и Марк поставят за крайна цел на кампанията сумата от 10 хил. долара. С тях планират да наемат апартамент на Джони за няколко седмици, да му помогнат да започне работа и да си стъпи на краката. Съобщават му няколко дни след началото на кампанията, когато са събрали около 1700 долара. А реакцията на Джони е запечатана на видео: „769 долара само за вчера? По дяволите! Невероятно… Направили сте всичко това? Това променя живота ми. Дори само тези 769 долара да бяха – пак променят живота ми”.

Коментирай
error: Content is protected !!