Баща не успява да отиде на бала на дъщеря си. Кой се появи вместо него? УНИКАЛНО…

dr-prom-1-600x600
Независимо , кой ще бъде обявен за Кралица и Крал на бала, всеки абитуриент иска да се почувства специален на тази последна вечер със съучениците си. Избирането на рокля и костюм си е истинско приключение и доста солиден разход за родителите.
И тази невероятна нощ – бала – е такава за всеки , дори за студентите със специални нужди. Те също искат да изпитат тръпката и да се позабавляват със приятелите си. Пейдж е едно такова момиче.

Тя от малка е подложена на серии операции защото има рядко генетично заболяване , което води до тикове. Въпреки тежката си съдба , Пейдж се приготвя за бала си със същата доза желание като връсниците си.
dr-prom-2

Момичето е избрала красива рокля и само остава да си намери кавалер. За жалост баща и не може да си вземе почивна вечер от работа , но Пейдж има и 2ри вариант.

Заедно с майка си , те написват писмо до доктора , който се е грижил за Пейдж от съвсем ранна възраст. Той се занимава практически през целия живот на Пейдж с нейното заболяване и и помага да получава всичко от което се нуждае за да е щастлива.
dr-prom-3-600x800

Докторът с радост приема идеята да е кавалер на момичето , което чувства толкова близка.

dr-prom-4
Приятели на семейството описват доктор Джеймс Луис по скоро като приятел и ментор за Пейдж , от колкото като традиционен лекар. Самото момиче пък го възприема като родница.

Ако тази история те е трогнала , не забравяй да я споделиш с приятели си в Фейсбук !
dr-prom-5

dr-prom-6-600x839

Коментирай
error: Content is protected !!