Баща не успява да отиде на бала на дъщеря си. Кой се появи вместо него? УНИКАЛНО…

Баща не успява да отиде на бала на дъщеря си. Кой се появи вместо него? УНИКАЛНО…
4.7 (93.64%) 22 votes

dr-prom-1-600x600
Независимо , кой ще бъде обявен за Кралица и Крал на бала, всеки абитуриент иска да се почувства специален на тази последна вечер със съучениците си. Избирането на рокля и костюм си е истинско приключение и доста солиден разход за родителите.
И тази невероятна нощ – бала – е такава за всеки , дори за студентите със специални нужди. Те също искат да изпитат тръпката и да се позабавляват със приятелите си. Пейдж е едно такова момиче.

Тя от малка е подложена на серии операции защото има рядко генетично заболяване , което води до тикове. Въпреки тежката си съдба , Пейдж се приготвя за бала си със същата доза желание като връсниците си.
dr-prom-2

Момичето е избрала красива рокля и само остава да си намери кавалер. За жалост баща и не може да си вземе почивна вечер от работа , но Пейдж има и 2ри вариант.

Заедно с майка си , те написват писмо до доктора , който се е грижил за Пейдж от съвсем ранна възраст. Той се занимава практически през целия живот на Пейдж с нейното заболяване и и помага да получава всичко от което се нуждае за да е щастлива.
dr-prom-3-600x800

Докторът с радост приема идеята да е кавалер на момичето , което чувства толкова близка.

dr-prom-4
Приятели на семейството описват доктор Джеймс Луис по скоро като приятел и ментор за Пейдж , от колкото като традиционен лекар. Самото момиче пък го възприема като родница.

Ако тази история те е трогнала , не забравяй да я споделиш с приятели си в Фейсбук !
dr-prom-5

dr-prom-6-600x839

error: Content is protected !!