21 тайни от характера на Девата, които я правят толкова специална

Някога чудели ли сте какво прави Девите толкова специални? Всички знаят, че представителите на таззи зодия имат високи стандарти, но те притежават и много други черти, за които мнозина не се досещат: 

1. Девите не говорят празни приказки

Девите винаги постъпват така, както говорят. Те си поставят цели и не се отклоняват от курса, докато не получат желания резултат.

2. Девата умее да формулира задачи и да намира решение на сложни проблеми

Девата е интуитивен и аналитичен мислител, който проверява всичко по два пъти, за да реши проблема си. Методичността на Девите винаги им намира правилното решение.

3. Девата се дразни от мърлячи, които вършат лошо работата си

Девата трудно се премиярва с глупавите и неумели хора. Налага й да се сдържа, за да не ги подложи на унищожителна критика.

4. Девата е много чувствителна… но това трудно се забелязва

Девите са много емоционално и чувствителни, но това не е очевидно за околните. Те чувстват всичко дълбоко и не желаят да споделят чувствата си с другите.

5. Девата е перфекционист, стремящ се към идеал

Девите сса много мотивирани към постигането на целите си и имат високи изисквания към себе си. Но в същото време понякога вдигат летвата толкова високо, че могат да се наранят.

6. Девата има авантюристична страна… за която повечето не подозират

Макар Девите да се славят като интроверти на фона на другите зодии, доста често те демонстрират своята бойна страна пред близките си.

7. Девата е скептик, когото трудно ще разубедите без доказателства

Девата не си вади изводи въз основата на слухове и сплетни. Те пропускат всяка информация през вътрешен филтър и се опират на веществените доказателства във взимането на решения.

8. Девата има изключителен ум

Девите размишляват много на тема живот и с охота учат всичко ново.

9. Девите са страхотни професионалисти

На работа Девите са ценени, тъй като често поемат върху себе си лавина от отговорности и се справят превъзходно с тях. Трудолюбието е сред забележителните черти на Девата.

10. Надеждността и отговорността са в кръвта на Девата

Девите са дисциплинирани и пунктоално. Никога не си позволяват да закъсняват без значение от важността на мероприятието. Девите своевременно отиват както на оперативка, така и на купон, както на важна делова среща, така и при родителите си на обяд.

11. Девата умее да си държи устата зад зъбите

От Девата трудно ще изтръгнеш информация, докато тя самата не пожелае да я сподели. Неразговорчивостта и известната потайност са специални черти от характера на Девите, които им позволяват да бъдат крачка напред пред конкурентите.

12. Девата преживява всичко

Девите не могат да изключат мозъка си, затова през цялото време се безпокоят. Не би им навредило да успокоят мислите си и да се отпуснат.

13. Девата обича с цялото си сърце, но избягва конфликти

Когато Девата има разногласия с партньора, те рядко са по нейна вина. Девата умее да предотвратява караницата.

14. Девата не позволява да я използват и не се бои да казва „Не“

Девата цени покоя и тишината. Но ако се опитате да я притиснете, тя за нищо на света няма да се откаже от своето мнение.

15. Девата не търпи, когато я критикуват

Девата не обича когато другите я критикуват за нейните решение. Тя смята, че не е длъжна да се отчита пред никого за своя живот.

16. Девата умее да използва своя авторитет за постигане на резултати

Понякога Девата обича да командва хората, за да получи от тях добросъвестна работа. Затова от Девите излизат прекрасни, ефективни лидери.

17. Девите харесват амбициозни, самоуверени и умни хора

Само с хубав външен вид няма да съблазниш Девата. Само амбициозността, увереността в себе си и интелекта я привличат.

18. Девата може да изглежда хладна, но просто се страхува да говори за личния си живот

За хората, които не са в близкото обкръжение на Девата, тя може да изглежда резервирана и дистанцирана. Всъщност тя просто не умее да се открива на първа среща.

19. Девата умее да контролира емоциите си, но понякога излиза извън кожата си

От една страна може да изглежда, че нищо не е способно да раздразни Девата, но тя просто умее да се държи в ръце. Просто Девата обича да решава проблемите си самостоятелно.

20. Девата обича порядъка

Девите са много организирани и обичат ясно да виждат всички свои планове и граници. Те не търпят мърлячеството и безпорядъка.

21. Девата цени истинските приятели и никога не ги предава

Девата не е от онези хора, които бързо се сприятеляват с нови хора. Но пък за близките си тя е готова на всичко.

Източник: Уебмястото

Коментирай
error: Content is protected !!