19 идеи какво да направим това лято!

19 идеи какво да направим това лято!
През студените месеци мечтаем за лятото с надеждата, че ще направим дните си по-богати, пълни с вълнуващи емоции. Особено пък ако още не сме в графата „семейни“, за лятото си даваме един куп обещания. Но често обстоятелствата ни карат да оставим това или онова за утре, а утре отново за утре, и ето как горещото лято се е изнизало, без да сме изпълнили обещанията, които сме си дали.

В този момент си обещайте, че това лято ще превърнете в незабравимо! И този път заложете на простичките неща. Ще ви изпълнят с жажда за живот! Може и на пръв поглед да изглеждат съвсем обикновени, но дори и не подозирате как ще ви върнат в безгрижните дни, които сме имали като деца. А усещане за безгрижие и много емоции – всички имаме нужда от това.

Напълнете mp4-ката с нова музика. Слушайте я сега и цяла година след това ще ви напомня за летните ви приключения.

Купете си слънчеви очила, които ви подхождат, а не които са модерни. Колкото и щури да изглеждат, носете си ги с кеф.

Забавлявайте се от сутрин до вечер. Доставете си удоволствие, излезте навън и се забавлявайте цял ден с приятели!

Организирайте си специална вечер. Дали ще поканите приятели, които не сте виждали отдавна, на по бира в парка, или ще си направите барбекю, организирайте си приятна вечер, която ще помните дълго.

Намерете нова любов. Ако все още не сте срещнали половинката си, да се отдадете на емоцията от флирта и новата любов е идеалното решение за едно горещо лято.

Намерете нови приятели. Приятелствата, започнали през лятото, може да са краткотрайни, останали само с дъха на лятото, но може и да ви изненадат и да продължат – колкото им е писано.

Научете се на нещо ново. Дали ще е да свирите на китара или да плувате, винаги си струва.

Променете някоя черта от характера си. Незнайно защо, но именно този жарък сезон ни дава най-много сила да направим нещо ново, да станем нови хора. Променете в себе си това, което отдавна искате. Тоест, поставете началото, защото това е дълъг процес.

Развийте нови черти в характера си. Със сигурност ви се иска да бъдете още нещо – може би да се преборите с притеснението си. Работете за промяната.

Избавете се от някой лош навик.

Започнете да тичате сутрин. Ще се почувствате енергични и ще стегнете тялото си.

Направете си нова прическа.

Нахранете бездомно куче или коте. Направете добро дело.

Винаги се усмихвайте. Ще подобрите и собственото си, и настроението на другите.

Съберете се приятелки на кафе и поклюкарствайте. Не го толерираме, но понякога си е забавно.

Спомнете си за стар приятел и подновете контакта с него.

Направете си нови снимки. С така модерните селфита това може би няма нужда да го препоръчваме J

Донесете от морето сувенири за всички роднини. Ще ги зарадвате!

Започнете да си водите дневник за всичко, което сте правили през лятото. И благодарете за всичко – така ще го получите в изобилие!/beu.bg

Източник: dnesplus.bg

Коментирай
error: Content is protected !!