Жените най-честно изневеряват с приятели, а мъжете – с колежки

women-flirt-in-office-with-boss
Проучване разкрива британците като нация от кръшкачи – една трета от тях бленуват за извънбрачна афера, а една пета вече са се поддавали на изкушението, пише в. “Дейли стар”.

В анкетата, направена от YouGov, 1660 души от цялата страна без свян са изповядали най-дълбоко скритите си тайни относно секса и по-специално изневярата.

Оказва се, че сред тези, които вече са се поддавали на изкушението, някои са имали над пет извънбрачни афери. Проучването показва, че жените най-честно изневеряват с приятели, а мъжете – с колежки.

Представителите и на двата пола са слагали рога на настоящия си партньор/ка с бивш/а (12 процента) или със съсед/ка (осем процента).

Изяснявайки какво според тях представлява изневярата, британците прекрачват всички граници. Според шокиращите 16 процента оралният секс не се брои за кръшкане, 18 процента не смятат за изневяра ползването на услугите на проститутка, а 33 процента имат подобна нагласа към размяната на текстови съобщения със сексуално съдържание.

Любимите парфюми на прелюбодейците
Жените най-честно изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки
И въпреки че посочват редица причини за изневяра, най-честите сред които незадоволителен сексуален живот (23 процента) и емоционални липси (36 процента), мнозинството кръшкачи (40 процента) споделят, че са се поддавали на изкушението, защото са били поласкани от проявеното към тях внимание.

Проучването показва също, че изневярата не означава край на връзката – 26 процента от участниците биха простили на неверния си партньор/ка, а 14 процента биха го приели обратно у дома. Експерти по човешки взаимоотношения отбелязват, че изневярата никога не е била по-лесна – във времето на социалните медии тя е “на един клавиш разстояние”. /Дарик радио

Коментирай
error: Content is protected !!