Влюбен и загубен! Деян Топалски съкрушен от раздялата с Преслава! (Виж кадрите, които го доказват)

vliuben-i-zaguben-deian-topalski-sakrushen-ot-razdialata-s-preslava-vij-kadrite-koito-go-dokazvat-1

Няма две мнения – между ММА боеца Деян Топалски и фолк звездата Преслава има химия! Поредното доказателство, което сочи, че се привличат един – друг, е физиономията на биткаджията, когато Биг Брадър насочи певицата към изхода на Къщата, ни информират колегите от HotArena.

Наш наблюдателен читател ни „светна“ каква тъга се крие в погледа на най-интелигентния във файтаджийските среди състезател.

За зрителите отдавна стана ясно, че между Преси и Дидо прехвърчат искри, които определено не са на приятелска основа.

Първо, те бяха извадени на показ при мисията, с която съквартирантите трябваше да омажат телата си в блажна боя и отново чрез тях да „рисуват“ върху бели петна. Тогава Топалски вдигаше изпълнителката и я прилепваше към себе си, имитирайки сексуален контакт (но облечени).

Фолкаджийката подсили сцените, като възпроизвеждаше звуци и въздишки, наподобяващи на пъшкане.

Страстта, с която Преслава яхваше мускулестия тип, и силата му, с която той я притискаше към себе си, дори и най-големите майстори на монтажа не могат да преувеличат и изманипулират… Защото беше достатъчно мощна.

Любовната мисия пък, при която двамата бяха като „залепени“, свързани от чифт белезници, също доста ги сближи.

На не едно от своите участия през периода, в който Преси се водеше участник във „ВИП Брадър“, е била предупреждавана, че навън отношенията й с Деян се възприемат като любовни. Дори са изтъквали, че според медиите – приятелката му навън – Гери Капзамалова, определено не се усмихва на онова, което вижда на екрана.

Въпреки това – певицата не се дистанцира от боеца. А и той явно изобщо не се сеща, че си имаше любима преди да влезе в шоуто.

Писахме и за това, че пайнерката, с навъртането си около Топалски, му действа възбуждащо. Друг наш читател ни беше изпратил кадри, на които „самолетът“ на Дидо изглеждаше „излетял“.

Поредното и последното, но за сега, доказателство, че ММА състезателят си пада по брюнетката, е изражението му при напускането на дамата.

Можете да хвърлите едно око на кадрите, разкриващи емоционалното състояние на Деян в конкретната ситуация, от снимките по-долу.

Източник: http://hotarena.net/

vliuben-i-zaguben-deian-topalski-sakrushen-ot-razdialata-s-preslava-vij-kadrite-koito-go-dokazvat-2

vliuben-i-zaguben-deian-topalski-sakrushen-ot-razdialata-s-preslava-vij-kadrite-koito-go-dokazvat-3

vliuben-i-zaguben-deian-topalski-sakrushen-ot-razdialata-s-preslava-vij-kadrite-koito-go-dokazvat-4

vliuben-i-zaguben-deian-topalski-sakrushen-ot-razdialata-s-preslava-vij-kadrite-koito-go-dokazvat-5

vliuben-i-zaguben-deian-topalski-sakrushen-ot-razdialata-s-preslava-vij-kadrite-koito-go-dokazvat-6

vliuben-i-zaguben-deian-topalski-sakrushen-ot-razdialata-s-preslava-vij-kadrite-koito-go-dokazvat-7

Мислиш ли че Деян и Преслава са хубава двойка и нещо може да стане след предаването ? Сподели мнението си чрез коментарите по-долу:

error: Content is protected !!