УЖАС В БЪЛГАРИЯ! Изнасилената от братовчед си върху капака на кола разказа за жестоката гавра (СНИМКИ)

1
20-годишното момиче от Сандански, подало жалба в полицията, че е изнасилено от мъжа на братовчедка й, разказа потресаващата си история за вестник „Струма“ ! Ето целия и разказ:

„Във вторник през деня бях отишла в Кресна при първата ми братовчедка на гости, за да видя малката си племенница, а и на следващия ден трябваше да съм на лекции в Благоевград и така пътят ми щеше да е по-кратък. Следобед бяхме с братовчедка ми и мъжа й на кафе, след което се прибрахме в жилището им в Кресна, където тя живее с Григор Милев-Гришата и с детенцето им. С нас бе и едно друго момче, приятел на Григор, когото не познавам добре, тъй като не сме се виждали повече от пъти при семейни сбирки. Седнахме да хапнем, след това пихме бира, която около 1.30 ч. свърши. Никой не искаше да отиде с Григор, тъй като всички бяха пили доста, затова се наложи аз да тръгна с него. В бързината тръгнах дори без мобилния си телефон, тъй като щяхме да отидем с колата му само до магазина.

Вместо това обаче той хвана към някакво село Влахи и там започна да ме заплашва, че ако не му дам да прави секс с мен, щял да ме пусне на кучетата да ме изядат, затова да избирам или него, или животните. Започнах да плача и да му се моля да ме остави на мира и да ме върне обратно, което обаче въобще не го трогна. Тогава излязох от колата и хукнах пеша надолу в тъмницата, но той ме настига, дори ми удари шамар, започна да ми извива ръката. Аз също го ударих и той, вбесен, насила ме разсъблече и ме изнасили върху капака на колата. Телефонът му звънеше, но той не го вдигаше. Тази гавра продължи не по-малко от два часа.
Когато ме върна в дома на братовчедка ми, разказах на всички за преживения ужас, като дори му казах, че ще съобщя в полицията и ще отиде в затвора, а той ми отвърна, че нищо няма да му направя, защото нямам доказателства. Да, но той така си мислеше, защото бях включила телефона и записах целия разговор. Тогава братовчедка ми започна да се кара с него, а той започна да я бие, дори й разкървави носа, а мен нашамари. После взе един нож и ние се стъписахме, но след това го остави. Тогава в скандала братовчедка ми призна, че и нея преди време я карал на същото място и я заплашвал с кучетата, както и мен.
Знам, че Григор кара камион с дърва, но с какво точно друго се занимава, не знам.
Братовчедка ми дори ме помоли да си изтегля жалбата срещу мъжа й, но аз отказах. Разбирам я, че има от него дете и затова се притеснява, но в крайна сметка тази травма, която преживях, нищо не може да ми я премахне. Тя си мисли за себе си, както и неговите роднини, които ми се извиняваха за случилото се и ме карат да си оттегля жалбата, като дори предлагат да ми платят.
Братовчедка ми уж щеше също да подаде жалба от въпросната вечер в полицията, но явно се е отказала. Заканата й дори се чува на записа на GSM-а ми. Мъжът й тогава се оправда пред нея, че тя не му дава секс, затова го е направил с мен, и куп такива глупости. На този изверг явно не му пука нито за жена му, нито за момиченцето им“, каза потърпевшата санданчанка.
„Всички, които бяхме в дома им, сме разпитани от полицията, предала съм и записите, които направих в апартамента, докато се карахме, след като казах пред всички, че ме е изнасилил. Никой не трябва да ме съди, защото никой не е бил там, на това място, на което бях закарана и заплашена по този начин, за да спекулират сега и да говорят всякакви глупости“, завърши разказа си потърпевшото момиче.

Коментирай
error: Content is protected !!