Уникално: Жена успя да изиграе телефонни измамници! Уж плаче , а звъни в МВР !!!

photo_verybig_1622087

Жена на 40 години от бургаския комплекс “Братя Миладинови” успя да изиграе измамници и съдейства на МВР служителите да заловят един от участниците в схемата.

Куриозът се разиграл в следобедните часове на 11 ноември. Тогава непознат мъж позвънил по телефона на жената, представил се за полицай и обявил с необходимата доза строгост в гласа: “След малко ще ти се обадят телефонни измамници и каквото и да ти казват няма да им вярваш”.

Последвало второ обаждане, а после и трето. Този път инструкциите били следните: “Поискаха ли ти пари? Добре, вземи четирите хиляди и златото и ги хвърли през прозореца. Ние сме наблизо и ще ги хванем”.

Жената бързо влязла в роля, позвънила в полицията и изиграла етюд, достоен за награда, пред измамниците. С треперещ глас, “едва сдържайки” сълзи отговорила: “Да, добре, веднага”, но след като затворила, хладнокръвно звъннала отново в полицията, с която поддържала връзка.

Тя все пак се появила на прозореца, но само, за да наблюдава как щракват белезниците на помощничката на телефониста, която дошла да прибере парите.

Задържана за 24 часа е криминално проявена, на 37 години от Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментирай
error: Content is protected !!