Удар по Николета Лозанова: в класацията за най-секапилна българка точно пред нея бе класирана…

Nikoleta-Lozanova-3
Все още настоящата съпруга на национала ни Валери Божинов – Николета Лозанова, получи тежък удар по самочувствието, след като в класацията на „Плейбой“ за най-сексапилна българка бе поставена непосредствено след Моника Валериева. Г-жа Божинова е под №10, а Моника, с която Божинов е имал вземане-даване, според друга креватна цел на нападателя – Вероника Каролин Стефанова, е 9-а.

Победителка в класацията е Бориса Тютюнджиева, а подгласничка – миналогодишната шампионка Славена Вътова. Бронзът в надпреварата е за последната „Мис Плеймейт“ Виктория Ананиева, а 4-а остана Джия Лазарова, която е по-популряна в чужбина, отколкото в България. Следват Биляна Евгениева и близначките Доротея и Емануела Толеви. Пред Николета са още Диляна Попова и Рализца Иванова.

Само три звезди от поп фолка са намерили място в топ 100: Андреа е 58-ма,Лияна е 53-а, а най-напред от певиците е Алисия, която е 44-а.

Интересно е, че Валериева побърза да се похвали с предната си позиция в социалните мрежи, сякаш за да удари по г-жа Божинова, която в момента се развежда с тарана на Тернана.

Източник: ludsport.net

Коментирай
error: Content is protected !!