Той открива тези 2 малки видри! Сега слушай внимателно , когато им дава закуската в купичка…

Трудно е да си представим, че има хора които все още купуват екзотични животни за домашни любимци. Има много примери с тигри или редки видове папагали , но не са малко и такива със сладките и красиви видри.

Тези 2 бебчета щеха да бъдат продадени на черния пазар , ако този мъж не се беше намесил и не ги бе спасил. Тъй като нямат майка , той трябва да ги храни през следващите 2-3 месеца, но след това ще направи всичко възможно за да накара животинките да се страхуват от човека.

Това може да ви звучи жестоко , но всъщност когато ги пусне отново сред дивата природа , те не трябва да се доверяват прекалено на хората за да не бъдат заловени отново. Когато мъниците порастнат те вече ще могат да се интегрират отново сред останалите видри.

Клипчето показва какви уникални звуци издават малките видри , докато се молят на човека , който се грижи за тях за още храна. Те определено са много сладки животни и много хора си мислят че са перфектни домашни любимци , но всъщност по този начин видрите няма да са щастливи. Защото те заслужават свободата си в дивата природа.

Ако видеото ти е харесало , сподели го с приятелите си в Фейсбук!

Коментирай
error: Content is protected !!