СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ – Бездомник проси пари за алкохол и наркотици и такъв , който проси за семейството си. Кой ще събере повече пари? Не мога да повярвам!

СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ – Бездомник проси пари за алкохол и наркотици и такъв , който проси за семейството си. Кой ще събере повече пари? Не мога да повярвам!Един човек провежда интересен социален експеримент в Ню Йорк. Той се прави на бездомник, като в единия случай е написал , че събира пари за алкохол и наркотици , а в другия че събира за семейството си. В кой от случаите мислите , че ще събере повече пари ? Гледайте видеото и помислете отново. Хората тотално са откачили. Поне в края на видеото се появи една жена , която също няма много пари но дава и последните си на мъжа и малкото момиченце с него. Това успя да ми върне малко вярата в доброто у хората. А вие давате ли пари на бездомни? -коментирайте по-долу , чрез фейсбук коментарите.

Ако видеото не работи или мислите , че не е подходящо за нашия сайт , моля пишете ни на admin@mekica.com като сложите и линк към страницата. Ние ще прегледаме всеки ваш сигнал.

Коментирай
error: Content is protected !!