СЛУЧИ СЕ! Григор Димитров победи Роджър Федерер след зрелище в Ню Йорк (ВИДЕО)


[wp_social_sharing social_options=’facebook,twitter,googleplus’ facebook_text=’Сподели в Facebook’ twitter_text=’Сподели в Twitter’ googleplus_text=’Сподели в Google+’ icon_order=’f,t,g’ show_icons=’0′]

[review]

videoНай-добрият български тенесист Григор Димитров се поздрави с първа победа над идола си Роджър Федерер, макар и в демонстративен мач. Нашето момче спечели шоуто в зала „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк с 6:2, 1:6, 7:5. В залата да подкрепят Гришо бяха неговите родители, а сред зрителите се забелязваше и големия тенор Пласидо Доминго, който използва случая, за да се запознае лично с двамата тенисисти.

Мачът продължи повече от два часа и беше повече шоу, като и двамата тенисисти се забавляваха на корта, но предложи и някои великолепни отигравания и от двете страни на мрежата. След мача Федерер се пошегува, че ако е бил с 10 години по-млад със сигурност е нямало да загуби от Григор. Двамата тенесисти направиха страхотно шоу за радост на публиката.

1Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл admin@mekica.com ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Коментирай
error: Content is protected !!