Скандално – Енрике Иглесиас пя в София надрусан! Държа се напълно неадекватно!

Енрике Иглесиас пя надрусан!

Големият концерт на Енрике Иглесиас в София определено не мина много гладко. Първо певецът закъсня с 2 часа заради предполагаем инцидент . Извинявам се – каза на български Енрике и обясни , че е бил в болница за да зашият прорезна рана на веждата му. Само че закъсенението бе най-малкия проблем за феновете.

Звездата едвам пеел , държал се като надрусан или напушен и доста често напълно неадекватно. Беквокалите му пеели нон стоп за прикрият неспособноста му да пее. Разбира се фенките на Енрике въобще не го слушали , а само гледали и затова може и да им е харесало…

Фактът е обаче , че Иглесиас въобще не е подходил сериозно към сценичната си изява , за да се появява в такова състояние . Той явно е неуважил хилядите си фенове , които си бяха купили билети да го гледат на живо. Заради големия интерес към звездата пък вече обявиха , че ще има 2ри концерт през лятото на 2016.

Енрике все пак спази традицията да качи на сцената някой фен. В този случаи късметът бе на Иван от Пазарджик , който се качи с баща си Христо.

Коментирай
error: Content is protected !!