СКАДАЛЪТ НА ГОДИНАТА !!! АЛИСИЯ ЗАПЛАШИ НИКОЛЕТА: МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИИ, СКОРО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ЛОШО!!! ВИЖ КОМЕНТАРА НА ЛОЗАНОВА!

skandalat-na-godinata-alisiia-zaplashi-nikoleta-mina-vsiakakvi-granici-skoro-shte-ti-se-sluchi-neshto-losho-vijte-ekskluzivniia-komentar-na-lozanova-p-1

Сериозен скандал между 2те красавици Николета и Алисия , прерасна във заплахи за физическа саморазправа. Бруталната закана била изречена от Алисия към Николета.

Алисия по принцип има благ характер и избягва да замесва в скандали , този път не издържала и споделила пред Валери Божинов :

„Лозанова премина всякакви граници с нападките към мен. Ще й отмъстя жестоко!“.

Валери пък направил грешката да сподели това на своята все още по документи съпруга. Според близки на двойката Лозанова побесняла , че Алисия я заплашва през Валери вместо да и се обади и да и каже всичко в очите.

Заканата за саморазправа на Алисия най-вероятно е продиктувана от интервюто на Николета пред светското списание Love Style. В него Лозанова разкри, че знае всички подмолни номера и интриги, които и върти Дойчева. Включително как пуска слухове, че НиЛо е била в Монако с известен бизнесмен .

Явно 2те красавици са в нон стоп война и гледат по всякакъв начин да изложат съперничката си.

error: Content is protected !!