ШОК ВЪВ ВИП БРАДЪР: ПРЕСЛАВА И ГЪМОВ СЕ ВИХРЯТ В СПАЛНЯТА!!! РЕЙТИНГА УДАРИ ТАВАНА

preslava-i-gamov
Явно най-добре платената звезда в шоуто – Преслава – ще се реваншира подобаващо на Биг Брадър. Романса и с Гъмов ще се задълбочи и това ще вдигне рейтинга на шоуто до небесата. Явно точно заради любовната нишка от Биг Брадър решиха да върнат звездата след като тя излезе по собствено желание.

Преслава и Гъмов не могат да се одържат – дайте им още един месец и актьорът няма да се посвени от камерите. Двамата вече го докараха до бурни ласки пред погледа на Големия брат. Повечето от съквартирантите им симпатизират и дори подкрепят в тези им действия.

За Преслава Гъмов е нещо като детска любов – чиста, топла и много невинна. Актьорът обаче таи не дотам платонични чувства към нея.

За срам на актьора, който удържа на атаката на Моника Валериева, намери изкушение в лицето на най-ненавистното си нещо – чалгата. Тя няма силикон, подобрения и дори не припява маанета, но все пак е №1 и в попфолка, и в сърцето му. Дали връзката ще стане сериозна можем само да гадаем.

Според Ернестина те двамата са различни светове и само времето ще покаже дали може да има нещо между тях. На гледката на палавите в любени в леглото, актрисата отново беше провокирана. Може и да обича Преслава, но няма да допусне да стигнат по-далече от това:

Коментирай
error: Content is protected !!