СЕНЗАЦИЯ от последния час: Джена се връща при Джино! Певицата с любовен SMS, като разбрала, че печели (Подробности)

novina-ot-posledniia-chas-djena-se-vrashta-pri-djino-pevicata-s-liuboven-sms-kato-razbrala-che-pecheli-podrobnosti-1

Ексклузивна новина от последния час разкриха от таблоида HotArena. Явно Джино , който спечели титлата „Най любима звезда на България“ е спечелил с поведението си и сърцето на любимата си!!!

А именно – Джена!

Милионерът неведнъж с любов говореше за певицата в Къщата, като не скри, че му липсва, но никога няма да й досажда по телефона. Той си поплака като си спомняше за хубавите моменти , които са изживели заедно.

„Не бих си позволил аз да я търся и да й досаждам, това съм го обещал и няма да й се обадя“, каза в един разговор Джино.

Явно разбрала, че тя трябва да направи първата крачка, Джена е потърсила бившия си малко след излизането му от Къщата! Дали двамата ще се съберат ще разберем явно във съвсем скоро време.

Броени минути след като обявили победителя във ВИП Брадър, Джена пуснала СМС на Джино: „Честито! Вярвах в теб, гордея се“.

По-късно последвали още съобщения, които прераснали в дълги любовни чатове, а самият Джино бил на седмото небе от щастие.

Близки на Джино обаче не гледат с добро око на предстоящото сдобряване. Те смятат, че Джена е сметкаджийка, която се сети за бившия си едва след като го обявиха за победител във ВИП Брадър. Сега след като Джино си спечели и доста голяма слава покрай предаването , едва ли би могъл да се оплаче от липса на женско внимание.

Източник: http://hotarena.net/

gamov-ne-uvaji-aftar-partito-na-vip-bradar-preslava-go-otriaza-iskam-da-sme-samo-priiateli-snimki-3

gamov-ne-uvaji-aftar-partito-na-vip-bradar-preslava-go-otriaza-iskam-da-sme-samo-priiateli-snimki-4

gamov-ne-uvaji-aftar-partito-na-vip-bradar-preslava-go-otriaza-iskam-da-sme-samo-priiateli-snimki-2

Коментирай
error: Content is protected !!