СЕНЗАЦИЯ: Гергана Капзамалова ЗАРЯЗА Деян !? Изтри всичките им снимки от Фейсбук! (Вижте какво написа в ФЕЙСБУК)

deyan-topalski_-300x225

Гергана Капзамалова е сложила край на връзката си с Деян Топалски, научи първа HotArena.

Веднага след излизането на ММА боеца от Къщата, фитнес инструкторката му се е обадила и е прекратила отношенията им – това е последната гореща клюка от Фейсбук.

Причината е ясна – отявлените задявки на Деян с Преслава във ВИП Брадър, които вече месец зрителите коментират по форумите.

„Гергана нарочно се правеше, че не обръща внимание на слуховете и има пълно доверие на гаджето си. Искаше първо да излезе от Къщата. Деян я уверяваше, че това са глупости, но тя вече е унижена достатъчно“, разказват нейни близки.

Както HotArena писа, още снощи Деян Топалски опита да й се извини през социалната мрежа.

„За мен има една-единствена жена на този свят! Тя се казва Гергана Капзамалова и аз я обичам повече от всичко! Позволявам си да напиша подобно нещо на тази страница, защото съм длъжен да защитя човека, който обичам от гнусотиите, които са се изписали“, заоправдава се ММА боецът.

dean topalski izvinenie

Този пост обаче нито беше коментиран, нито харесан от Капзамалова. Нещо повече – тя не само запази хладно мълчание, но и е изтрила всичките им общи снимки от Фейсбук профила си.

Единственото нещо, което написа, бе достатъчно красноречиво и даде да се разбере, че е приключила с Топалски.

„Гиричките са моят свят. Кросфитът е единствената ми любов“, категорична бе фитнес инструкторката.

gergana kapzamalova crossfit

Интересно е дали двамата ще могат да стоплят отношенията си отново? Все пак Деян ясно заяви в къщата , че има сериозни чувства….

Източник: http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!