ПРЕСЛАВА НАПУСНАЛА ЗАРАДИ АЛЧНОСТ ??? ПРЕДЛОЖИ ЛИ И 90 ХИЛЯДИ НА СЕДМИЦА , ТЯ ИСКАЛА 120….

luda-li-e-preslava-otkazala-90-hil-na-sedmica-za-da-ostane-v-kashtata-iskala-120-prizna-si-zashto-napusna-1

Нова клюка се завъртя за излизането на Преслава от Вип Брадър. Всички зрители се чудеха защо известната фолк дива толкова лесно и бързо си тръгна от къщата , след като всички навън одобряваха нейното поведение.

Едва ли причината , която изтъкна Преслава , че не може да номинира съквартиранти е истинската. От ХотАрена ни информират , че звездата е имала първоначално договор за 2 седмици , а след това удължен със седмица заради добрия рейтиннг.

На Преслава е било предложено дори да остане за още една седмица за умопомрачителните 90 хиляди лева, но певицата отказала и предложила сумата от 120 хиляди. От шоуто явно им се е видяло непосилно исканата сума и отказали , което довело до скалъпената история за напускането.

Всъщност по време на гостуването си в „На кафе“ Преслава с половин уста призна, че е имала 2-седмичен договор и не е напуснала Къщата извънредно.

На въпрос за договора тя отговори по следния начин: „Всеки от нас има договор и доколкото знам, ако излезеш по-рано и не спазиш договора, плащаш неустойка“. С това певицата потвърди, че тя не е плащала подобна неустойка, а е напуснала според договора.

Как мислите , добре ли направи Преслава като напусна ? Все пак от нейното напускане , скандалите сякаш наистина стават все по-сериозни….

Коментирай
error: Content is protected !!